BLOG

kirill-martynov-vhpD1Ikatwo-unsplash
christopher-farrugia-2yQtqBqzDRo-unsplash

“Door mijn opgebouwde werkervaring kan ik mij snel aanpassen in verschillende situaties, wat naar mijn mening de topkwaliteit van een IT’er kenmerkt.”

Yuliën Kranenburg, onze 27-jarige IT Engineer is – na zijn project bij Universiteit Leiden – klaar voor een nieuwe uitdaging. Yuliën is gedreven om zijn carrière in de IT voort te zetten en streeft naar voortdurende persoonlijke en professionele groei. 

“Mijn passie voor IT is ontstaan door mijn broer. Ik raakte veel met hem in gesprek over het IT-vak en toen kwam ik erachter dat ik er echt veel belangstelling voor had. Als beginnende IT’er dacht ik gelijk in een toppositie te beginnen, maar ik moest bij stap 1 begonnen en omhoogklimmen om mijn doelen te bereiken. Een paar van mijn eerdere werkplekken (middels detachering) waren; Shell, Gemeente Tiel, Gemeente Vlaardingen, Hutchinson Ports & Universiteit Leiden. 

Binnen Universiteit Leiden was ik WPD-beheerder oftewel Werkplekbeheerder van vijf locaties. De rol was veel diverser en complexer dan de oorspronkelijke functie van een Werkplekbeheerder en dat maakte het een interessante werkplek en project. Geen enkele dag was hetzelfde. Ik heb de Universiteit Leiden kunnen helpen met verschillende achterstanden die zij op deze vijf locaties hadden. Verder heb ik bij kunnen dragen aan het optimaliseren van de IT-omgeving door mijn eerder opgedane kennis en ervaring, van samen brainstormen tot het uitvoeren ervan. 

Naast mijn project bij Universiteit Leiden, speel ik eveneens een rol binnen Status Pro. Ik beheer namelijk de IT-omgeving op internationaal niveau, gezien Status Pro eveneens actief is in Jakarta, Indonesië en Paramaribo, Suriname. Samen met mijn collega, Bryan Wilson houden wij het systeem live. Als Systeem Beheerder/Azure Global Administrator houd ik in de gaten dat het systeem vloeiend loopt. Ook als de collega’s vragen hebben, komen zij naar ons toe en brainstormen we samen over ideeën om deze vervolgens uit te voeren. Wij zijn er voor onze collega’s zodra zij dit nodig hebben. 

Als IT’er moet je elke dag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over technologie. Omdat het zo vlot aan het ontwikkelen is, moet je meegaan met de tijd, anders loop je snel achter. Hierdoor ken ik de laatste ontwikkelingen over Windows, IOS, Crypto en meer. 

Daarnaast beschik ik natuurlijk over doelen die ik wil behalen in mijn carrière. Ik ben niet een persoon die mijn doelen deelt, ik ben meer iemand die ze in stilte uitvoert. Ik wil mijzelf voortdurend blijven verbeteren. Ik zie mijzelf wel echt als een allround IT’er, wel met meer focus op Azure. Door mijn opgebouwde werkervaring kan ik mij snel aanpassen in verschillende situaties, wat naar mijn mening de topkwaliteit van een IT’er kenmerkt.” 

Connecting Talent with Opportunity
Yuliën is er klaar voor om bij te dragen aan de dynamiek binnen jullie IT-team. Zijn jullie dat ook? Neem contact op met onze Consultant, Milano Naarden, om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via hello@status-pro.nl of bel naar 0172-334011. 

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media