BLOG

IMG_6210
195117987_1237119640075980_7570258174176124812_n

Behind the scenes: Jaya Gajadhar, Stagiaire en Talent Sourcer

Naam: Jaya Gajadhar
Geboortedatum: 12 december 1996
Woonplaats: Den Haag
Opleiding: Hbo Human Resource Management
Functie: Talent Sourcer
Werkt bij: Status Pro

Hoe ben je met Status Pro in aanraking gekomen?
Voor mijn opleiding is het een vereiste om in het 2e jaar stage te lopen. Ik was opzoek naar een leuke, leerzame en uitdagende meewerkstage. Via een OPPO-medewerker ben ik terecht gekomen bij Status Pro. Hij heeft mijn cv doorgestuurd en ik werd meteen gebeld voor een gesprek. Bij het eerste gesprek had ik al direct een goed gevoel!

Waarin maakt Status Pro het verschil volgens jou?
De persoonlijke aanpak en kwaliteit is waar Status Pro een verschil in maakt. Door de specialisatie IT, Logistiek en Bank en Verzekeringen kunnen zij op basis van hun kennis goed advies geven aan opdrachtgevers en professionals.

Wat is jouw rol in het team?
Ik voer de rol als Talent Sourcer uit binnen het team. Als Talent Sourcer ben je bezig met het zoeken van de juiste kandidaten voor de desbetreffende opdracht. Aan de hand van een harde criteria zorg ik ervoor dat ik uiteindelijk de juiste kandidaten kan neerleggen bij de Consultant. Daarnaast voer ik administratieve handelingen uit en houd ik de status van de sollicitanten bij.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Mijn werkdag begint met een ochtend meeting met al mijn collega’s. Gezamenlijk bespreken wij waar de focus van de dag ligt en welke doelstellingen wij willen behalen. Hierna controleer ik mijn email en zorg ik ervoor dat ik alle urgente zaken als eerst op orde heb. Vervolgens maak ik een planning voor de dag aan de hand van de taken die de Consultant mij geeft. Dit zijn vooral het ‘sourcen’ en het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Tussendoor krijg ik verschillende opdrachten om uit te voeren en ondersteun ik iedereen waar het nodig is.

Wat maakt jouw werk zo uitdagend?
Ik heb nooit iets op het gebied van HR gedaan. Het is een uitdaging om de theorie die ik heb geleerd zo goed mogelijk in praktijk toe te passen. Elk bedrijf gaat anders te werk en het is belangrijk om je eigen draai te kunnen geven aan de werkzaamheden die je uitvoert.

Wat zijn jouw toekomstplannen na de studie?
Na mijn studie wil ik bij een leuk, groot bedrijf werken waar ik mijn vaardigheden op HR gebied kan toepassen in de praktijk. Uiteindelijk wil ik mijn eigen onderneming starten. Ik heb super veel ideeën waar ik eigenlijk nog niet helemaal over uit ben. Voor nu laat ik alles op mij afkomen en probeer ik van elk moment iets te leren.

Wat was het beste advies wat je gekregen hebt?
Kijk nooit naar het succes van anderen, focus je op jezelf. Het maakt niet uit of je er 1 jaar of 5 jaar over doet. Alles komt op zijn tijd als jij maar jezelf blijft ontwikkelen. Daarnaast moet je ook altijd iets doen wat je leuk vindt. Realiseer jouw succes met jouw grootste dromen.

Voor wie heb jij bewondering?
Ik heb eigenlijk geen bewondering voor een bepaald persoon. Wel heb ik echt bewondering voor mensen die zo een grote wilskracht hebben en van 0 naar de top zijn gekomen. Mensen die daar zelf hard voor hebben gewerkt en ondanks tegenslagen nooit hebben opgegeven. Zo zie je maar dat alles mogelijk is zolang je in jezelf gelooft.

Wat is jouw motto?
‘A positive attitude will lead to positive outcomes’

Wat zijn je hobby’s?
Lekker eten, netflixen, sporten, lezen en natuurlijk tijd besteden met mijn familie en vrienden.

Wat is jouw ‘guilty pleasure’?
Ik houd er echt van om Disneyfilms te kijken onder het genot van een wijntje en lekker eten.

Noem één ding wat op jouw bucketlist staat?
Ik houd echt super veel van reizen! Het allerleukste lijkt mij om een wereldreis te maken en nieuwe culturen en mooie plekken te ontdekken. Als eerst zou ik naar Thailand willen gaan, zodat ik met een babytijger kan knuffelen.

Waar ben je het meest trots op?
Ik ben super trots op wat ik tot nu toe heb mogen bereiken. De valkuilen en ontwikkelingen door de jaren heen hebben ervoor gezorgd dat ik de persoon ben wie ik nu ben. Ondanks de blokkades in het leven heeft mijn doorzettingsvermogen ervoor gezorgd dat ik zo ver ben gekomen.

Welke tips wil je meegeven aan mede-professionals?
Vergelijk jezelf nooit met anderen. Stel je doelen op en zorg ervoor dat je die op jouw manier behaalt. Als iets niet lukt, zorg ervoor dat je doorgaat en je een nieuw plan bedenkt. Don’t give up!

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media