Wie we zijn en wat we doen

Bij Status Pro werken we met MVP’s. Dat is een term die afkomstig is uit de sportwereld. MVP staat bij ons alleen niet voor Most Valuable Player, maar voor Most Valuable Professional.  

De instelling is echter hetzelfde. Wij werken namelijk voor opdrachtgevers en professionals die vastberaden zijn om het beste uit zichzelf te halen. Ze willen hun ambities realiseren en begrijpen dat ze moeten kunnen rekenen op een team van mensen die de absolute top in hun vakgebied vertegenwoordigen. Status Pro brengt professionals en opdrachtgevers die deze mentaliteit bezitten met elkaar in contact.

Sales

De huidige sales professionals komen er niet meer mee weg om enkel te denken aan het transactioneel verkopen van een product en/of dienst. Onze kandidaten zijn pro-actieve sales professionals die kunnen optreden als een trusted advisor binnen een bepaald vakgebied. Dit houdt in dat zij – vaak oplossingsgericht – middels een ‘consultative selling approach’ werken om prospects en klanten vanuit een adviserende rol een product of dienst aan te bieden.

Marketing

Onze marketeers zijn trendsetters in (nieuwe) media. De markt is razendsnel aan het veranderen. Dit heeft niet alleen te maken met veranderende wensen van de consument, ook het aantal (social-) mediakanalen en nieuwe producten waar klanten toegang toe hebben neemt snel toe. Hoe blijf je relevant als de consumptie van media en goederen zo divers en aan verandering onderhevig is?

IT

De innovaties die uit de ontwikkeling van het internet ontstaan, vereisen continue aanpassingen in de ICT-architectuur van bedrijven. Wij zijn van mening dat de nieuwe ICT professionals niet alleen worden gevormd door een academische of universitaire achtergrond, maar ook door een proces van continue zelf ontplooiing, sociale interactie en bewustwording van innovatie! Ons onderscheidend vermogen komt tot uiting in de persoonlijke benadering, domein kennis en de snelle opleveringsmomenten van de juiste professionals.

Logistiek

De opkomst van digitalisering, in uitwisseling van goederen en diensten, hebben voor een intensievere kwaliteitsafhandeling gezorgd in de logistiek. Logistieke dienst organisaties die het verschil willen maken zullen aanpassingen moeten doorvoeren in de routing van hun processen en procedures, maar ook in de afstemming met toeleveranciers en klanten. Wij zetten ons in om professionals te bemiddelen die volledig in spelen op de zakelijke behoeftes en de user experience tussen logistieke aanbieders en afnemers.

Ben jij een MVP en wil je kennismaken?

Benieuwd naar wat Status Pro voor jouw carrière kan betekenen? Neem direct contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie of bekijk hier het overzicht van onze vacatures.

REFER A FRIEND!

Ken jij een MVP die perfect aansluit op een of meerdere vacatures? Neem direct contact op met een van onze consultants, breng ons in contact met iemand uit jouw netwerk en verdien €350,- netto.

Cases

In het onderdeel cases kan je meer lezen over ervaringen van professionals die dankzij StatusPro een baan hebben gevonden.

professionals over Status Pro

Deel met een vriend