BLOG

20221104-STATUSPRO-64
20221104-STATUSPRO-36

”Status Pro heeft deuren voor me geopend waarvan ik niet wist dat ze bestonden.”

Anthony Papilaja is inmiddels al drie jaar onderdeel van Status Pro. Begonnen als stagiair, is hij inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige Recruitment Consultant. Zijn inzet en toewijding zijn niet onopgemerkt gebleven. Door zijn harde werk en ambitieuze drive heeft hij sinds 1 augustus een vast contract ondertekend.

“Mijn naam is Anthony Papilaja en ik werk inmiddels drie jaar bij Status Pro. Momenteel ben ik Recruitment Consultant binnen het domein Banking & Insurance, waar ik zowel actief als latent werkzoekenden help bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

In september 2021 begon ik bij Status Pro als Talent Sourcer. Terwijl ik mijn scriptie schreef, ondersteunde ik de Recruitment Consultants. Na het afronden van mijn studie kreeg ik een baan aangeboden en sindsdien heb ik me doorontwikkeld naar mijn huidige rol.

Een van mijn grootste successen is het bemiddelen van professionals bij Mercedes-Benz. Het is geweldig om te zien dat bijna al deze professionals zijn overgenomen. Het opbouwen van een goede band en het zien van hun groei is waarom ik dit werk doe.

Status Pro heeft deuren voor me geopend waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Ik ben vaak uit mijn comfortzone gepusht, wat zowel privé als zakelijk veel invloed heeft gehad. Zonder enige kennis van recruitment begon ik hier en ben ik uitgegroeid tot een specialist binnen mijn domein.

Per 1 augustus heb ik een vast dienstverband gekregen met het doel om me verder te ontwikkelen in mijn huidige rol. Ik zie een stijgende lijn in mijn werk en wil deze voortzetten. Bij Status Pro voel ik me thuis en gewaardeerd. Dit vaste contract is slechts het begin van wat ik hier wil bereiken.

Een van de vaardigheden die ik heb ontwikkeld, is het voeren van een goed gesprek. Dit lijkt misschien eenvoudig, maar dat is het niet. In het begin had ik de neiging om mijn eigen verhaal door te drukken. Nu luister ik beter, waardoor ik een echte dialoog kan aangaan. Dit helpt bij het opbouwen van een vertrouwensband, wat essentieel is in mijn werk. Communicatie is de sleutel en vertrouwen is het slot.

Op korte termijn wil ik Q3 en Q4 goed afsluiten en mijn omzet van vorig jaar overtreffen. Op de lange termijn wil ik groeien binnen de club van 100 en minstens 10 tot 15 uitzendkrachten onder mijn hoede hebben. Daarnaast wil ik dat de employer branding van de business unit Banking & Insurance verder groeit.”

We Are Looking For Happyholics
Wil jij, net zoals Anthony, onderdeel zijn van een ambitieuze organisatie die jou stimuleert om het beste uit jezelf te halen? Wij zijn op zoek naar gedreven en enthousiaste collega’s die ons team komen versterken! Neem vrijblijvend contact met ons op via solliciteren@status-pro.nl of 0172-334011.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media