BLOG

Processed with VSCO with hb1 preset
doruk-bayram-gs3duh5iqkw-unsplash

Betekenisvol werk: Marietje’s ervaring als Schadebehandelaar

Maak kennis met Marietje Wolters, een doorgewinterde professional in de verzekeringsbranche, gedetacheerd door Status Pro. Met bijna 46 jaar en een schat aan ervaring bij verschillende verzekeraars, is Marietje een bekwaam Schadebehandelaar Motorrijtuigen. Haar pad kruiste dat van Status Pro toen ze reageerde op een vacature en al snel in contact kwam met onze klant, Mercedes-Benz Financial Services, dankzij Anthony Papilaja, Recruitment Consultant. Sindsdien heeft Marietje niets dan positieve ervaringen gehad met Status Pro.

“Het contact verloopt soepel, vragen worden snel beantwoord en eventuele problemen worden direct opgelost.” – Marietje Wolters, Schadebehandelaar Motorrijtuigen bij MBFS.

Momenteel is Marietje werkzaam bij Mercedes-Benz Financial Services, waar ze volop geniet van haar werk. Het contact met haar collega’s, de korte communicatielijnen en natuurlijk de prachtige wagens die ze dagelijks voorbij ziet komen, geven haar energie. Als Schadebehandelaar haalt ze veel voldoening uit het kunnen verhalen van schades waar mensen geen hoop meer op hadden. Het contact met diverse partijen en de mogelijkheid om uitstekende dienstverlening te bieden, maken haar werk nog waardevoller. Bovendien koestert ze de verantwoordelijkheid om dossiers van begin tot eind nauwgezet af te wikkelen.

Marietje heeft de intentie om haar carrière als Schadebehandelaar voort te zetten tot aan haar pensioen, omdat er altijd behoefte zal zijn aan deskundige professionals in dit vakgebied. Als gedetacheerde professional bij Status Pro heeft ze de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en door te groeien als Senior Schadebehandelaar binnen de verzekeringsbranche.

Als advies aan haar medeprofessionals benadrukt Marietje het belang van menselijk blijven en een luisterend oor bieden. Ze gelooft dat deze eigenschappen mensen geruststellen en zorgen voor sterke verbindingen. Bovenal moedigt ze anderen aan om te genieten van hun werk, want dat is de sleutel tot succes en voldoening.

Connecting Talent with Opportunity
Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen bij Mercedes-Benz Financial Services en/of onze andere eindklanten? Of ben jij juist op zoek naar professionals binnen de verzekeringen? Neem vandaag nog contact met ons op via hello@status-pro.nl of bel naar 0172-334011.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media