BLOG

20200612-STATUSPRO-101
209367245_2896171887272113_8684109702836872604_n
123729646_196340358619326_973139521547472820_n

De 5 voordelen van detacheren

Waarom zou je detacheren? Wat voor voordelen heeft het voor mij? Dit zijn bij Status Pro hele normale vragen. Wij hebben voor jou de 5 grootste vragen op een rijtje gezet. Deze 5 punten geven duidelijk inzicht waar de kansen liggen bij het detacheren.

1. Zekerheid
Een werknemer is in tijdelijke of vaste dienst bij een detacheringsbureau en werkt op projecten bij verschillende opdrachtgevers. Het contract heeft vaak de duur van het project waarmee je aan de slag gaat. Dit kan variëren van een aantal maanden tot een jaar, waarbij je ook een opzegtermijn hebt. Je hebt de flexibiliteit van verschillende opdrachten, maar wel de zekerheid van een vaste werkgever. Door bij een vaste werkgever zoals Status Pro te werken is er nooit een kans dat er geen werk meer is. Bijvoorbeeld een project die afgerond is.

2. Afwisseling
Flexibel zijn is belangrijk. Je omgeving verandert voortdurend. De ene keer reis je verder naar werk dan de andere keer. Heerlijk even je hoofd leegmaken voordat je thuis bent. In het begin moet je nog even je plekje vinden. Onderdeel van het team, maar je zit er niet aan vast. Als je flexibel bent, werkt dat in je voordeel. Je kunt je loskoppelen van de politiek op de werkvloer en je kunt je beter focussen op werk. Door gebruik te maken van detacheren krijg je van veel bedrijven verschillende ervaring. Die ervaring is erg goed voor op het CV.

3. Regie over je eigen carrière
In een vaste werkomgeving is een carrière switch erg lastig. Echter bij detachering ligt dat heel anders. Je kan uiteraard niet van Verzekeringsadviseur switchen naar Netwerk Engineer zonder omscholing. Toch kan er binnen jouw eigen vakgebied gekeken worden naar de mogelijkheden binnen een andere sector. Status Pro heeft een groot netwerk waar gebruik van gemaakt kan worden. Zo zijn er ontelbare mogelijkheden voor verschillende werkplekken.

4. Persoonlijke begeleiding
Status Pro biedt begeleiding op maat van A tot Z, dat betekent zelf als je geplaatst bent, blijven wij in contact. Ook is onze begeleiding handig om de juiste werkplek te vinden die bij jou past. Wil je later toch iets anders doen met jouw carrière? Dat is geen probleem. Dan kijken wij samen naar een nieuwe mogelijkheid binnen jouw werkveld.

5. Professionele community
Dankzij een groot netwerk en goede relaties kan een detacheringsbureau voor jou deuren openen bij de meest uiteenlopende organisaties. Bedrijven waar jij zelf nooit aan had gedacht, of waarvan je nooit had verwacht er daadwerkelijk aan de slag te kunnen. Bij sommige grote internationale bedrijven is het vaak lastig om er op eigen houtje binnen te komen. Vaak is het geval dat er vacatures vrij komen voordat deze online gezet worden. Zo kan Status Pro jou helpen aan de beste werkplekken.

We Are Hiring Professionals
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en bereid om te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf? Wij helpen jou het verschil te maken op de arbeidsmarkt. Neem vrijblijvend contact op en samen bespreken wij wat Status Pro voor jouw carrière kan betekenen.

VOLG ONS

MIS NIKS VAN DE
LAATSTE UPDATES

DIRECT INSCHRIJVEN