BLOG

jakob-rosen-Gc-ZURQEJT8-unsplash
jakob-rosen-PgzP0N_wOI8-unsplash

Van groot fan naar volwaardig teamlid bij Mercedes-Benz Financial Services

Maak kennis met Dany Mohammed, een jonge professional van 20 jaar, die zijn weg heeft gevonden naar Mercedes-Benz Financial Services als Sales Support Medewerker. Met ondersteuning van Status Pro, heeft Dany zich weten te ontplooien tot een waardevolle aanwinst voor het team, en zijn jeugdige energie brengt een frisse dynamiek in het bedrijf. 

“Mijn naam is Dany en ik ben 20 jaar oud. Ik heb de opleiding Junior Accountmanager afgerond. Voetbal is een grote hobby van mij en daarnaast breng ik graag tijd door met mijn vrienden en familie.

In september 2023 kwam ik in contact met Status Pro via een Facebook-advertentie. Na het achterlaten van mijn contactgegevens nam Anthony Papilaja, Recruitment Consultant bij Status Pro contact met me op. Wat me het meest aansprak, was de persoonlijke benadering en het actieve zoeken naar mijn behoeften. Anthony hanteert een persoonlijke aanpak. In het begin streefde hij ernaar mijn behoeften en interesses te begrijpen, wat al snel leidde tot gesprekken over mijn huidige functie. Voorafgaand aan de sollicitatie heeft Anthony me waardevolle tips gegeven om me goed voor te bereiden. Ik zou daarom anderen zeker aanraden om samen te werken met Status Pro. Ik ben uiterst tevreden over de efficiënte communicatie met Anthony. Bovendien ervaar ik dat Status Pro oprecht streeft naar het bevorderen van je carrière.

Als enthousiaste Mercedes-Benz fan van jongs af aan, was de vacature in de binnendienst van de salesafdeling voor mij een droomkans. Het werken bij het hoofdkantoor van Mercedes-Benz is dan ook wat mij het meest aansprak. Mijn passie voor het merk, gecombineerd met mijn passie voor sales en interactie met mensen, maakte deze vacature anders dan andere.

Zodoende ben ik sinds september werkzaam op de binnendienst bij Mercedes-Benz Financial Services. Ik speel een centrale rol in het ondersteunen van het verkoop- en afhandelingsproces van onze financierings/lease producten. Mijn dagelijkse taken omvatten het assisteren van Mercedes-Benz dealers, waarbij ik hen voorzie van de nodige hulp en informatie om onze klanten optimaal te helpen. Daarnaast ben ik een direct aanspreekpunt voor klanten die met uiteenlopende vragen bij ons komen. Deze interacties vinden plaats via telefoon en e-mail, wat mijn werk zeer dynamisch maakt. Geen dag is hetzelfde, omdat elke klantvraag uniek is en een specifieke aanpak vereist.

Af en toe kunnen fouten van dealers aardig wat tijd in beslag nemen. Onlangs kwam er een situatie voor waarin een klant aanvankelijk niet tevreden was met zijn lease vanwege een fout van een verkoper. Na contact te hebben gehad met de klant, slaagde ik er uiteindelijk in om hem te helpen, zodat hij toch tevreden was met zijn leaseovereenkomst. Dit bleek een uitdaging te zijn, wegens het vereiste dat ik nauw samenwerkte en afstemde met zowel collega’s als de dealer, met als doel de ideale oplossing voor de klant te vinden.

Met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen ben ik ervan overtuigd dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan mijn team en Mercedes-Benz. Deze eigenschappen stellen mij in staat om uitdagingen te treden, effectieve oplossingen te bieden voor de complexe vragen van zowel dealers als klanten, en de hoge standaarden van servicekwaliteit waar Mercedes-Benz om bekend staat, te handhaven en te verbeteren.

Op professioneel vlak is mijn streven om binnen Mercedes-Benz Financial Services door te groeien, hoewel ik nog geen specifieke functie voor ogen heb. Wat ik wel heb opgemerkt, is dat het voor mij belangrijk is dat mijn werkdag niet vastzit in een dagelijkse routine. Op persoonlijk gebied wil ik mijn gestelde doelen bereiken en nog veel willen reizen.”

Connecting Talent With Opportunity
Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen bij Mercedes-Benz Financial Services en/of onze andere eindklanten? Of ben jij juist op zoek naar professionals binnen de verzekeringen? Neem dan contact op met onze Recruitment Consultant Banking & Insurance, Anthony Papilaja via hello@status-pro.nl of bel naar 050-2064020. 

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media