BLOG

20221104-STATUSPRO-97

De verbindende factor voor finance professionals

Theo Doetawihardja, Managing Consultant bij Status Pro, is een ervaren finance professional die de overstap heeft gemaakt om andere professionals te helpen bij het maken van een carrièreswitch binnen dit vakgebied. Hij staat dag in, dag uit klaar om ambitieuze professionals te ondersteunen bij het vinden van hun volgende uitdaging. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de business unit Finance, maar heeft de ambitie dit verder uit te breiden. 

 Stel jezelf eens voor
Ik ben Theo Doetawihardja, 40 jaar, Managing Consultant binnen de BU Finance. 

Wat is jouw expertise op het gebied van finance en hoe kun je hiermee opdrachtgevers en professionals helpen?
Met een succesvol afgeronde finance opleiding op zak, heb ik meer dan 16 jaar waardevolle ervaring opgedaan binnen de dynamische wereld van de financiële sector. Mijn carrière omvat zowel werkzaamheden aan de Accountancy kant, waaronder 8 jaar bij een gerenommeerd Big4 kantoor, als in het bedrijfsleven zelf. Deze brede ervaring heeft mij gevormd tot een uitstekend opgeleide Finance professional. Door mijn jarenlange betrokkenheid bij dit vakgebied spreek ik vloeiend de taal van finance professionals, wat mij in staat stelt om succesvol te bemiddelen tussen kandidaten en opdrachtgevers. Met mijn expertise ben ik de juiste sparringspartner in het vinden van de juiste match in de financiële wereld. 

Wat is de visie van de business unit Finance (waar staat de bu over 5 jaar)
De visie voor de Business Unit Finance is helder en ambitieus. Over vijf jaar streef ik naar een sterkere prominente positie van Status Pro Finance in de regio. Ik wil ons Employer Brand versterken en de naamsbekendheid vergroten. Door deze inspanningen verwacht ik een aanzienlijke groei in zowel het aantal medewerkers als de vraag naar onze diensten, zowel op het gebied van werving en selectie als interim en detachering. 

Wat zijn de belangrijkste voordelen van het samenwerken met Status Pro?
Status Pro werkt met domeinspecialisten, ieder met zijn eigen expertise binnen zijn of haar vakgebied. Status Pro hanteert een uiterst professionele benadering bij het omgaan met zowel opdrachtgevers als kandidaten. We streven ernaar om de kandidaat altijd op een uitgebreide wijze voor te stellen aan de opdrachtgever. Daarnaast beschikt Status Pro over een efficiënte communicatiestructuur en zijn we in staat om snel te schakelen binnen ons team. 

Hoe zou jij Status Pro omschrijven in 3 woorden?
Vooruitstrevend, professioneel en inspirerend. 

Hoe zorg je ervoor dat professionals de juiste uitdaging vinden en zich verder kunnen ontwikkelen binnen de finance?
Door middel van effectieve communicatie tussen kandidaten en opdrachtgevers streven we ernaar om een duidelijk beeld te creëren van elkaars verwachtingen. Op deze manier kunnen we beoordelen of er sprake is van een goede match. 

Welke tip zou je willen meegeven aan finance professionals?
Wees jezelf met een kritische blik op wat je doet om op deze wijze progressie te maken en heel belangrijk “do what makes you happy”, want als je plezier hebt in je werk, straal en breng je dit ook over naar de mensen om je heen. 

Connecting Talent with Opportunity 
Heb jij de ambitie om jouw carrière voort te zetten binnen de finance? Onze Managing Consultant, Theo Doetawihardja staat jou graag bij! Bekijk de vacatures op onze website of neem vrijblijvend contact via solliciteren@status-pro.nl of 0570-585010. 

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media