BLOG

IMG_7386

De weg naar succes in de wereld van finance

Maak kennis met een ervaren ambitieuze professional, die vanuit Indonesië haar carrière in Nederland heeft voortgezet. Van oorsprong komt onze professional uit Jakarta waarbij ze in Nederland een carrière switch heeft gemaakt naar de finance. Na diverse werkervaringen en het behalen van relevante diploma’s, kreeg ze via onze Managing Consultant, Theo Doetawihardja de kans om verder te groeien binnen onze eindklant, Nippon Express. 

“Een carrière in Nederland hebben met de Indonesische nationaliteit is niet voldoende. Ik heb hard gewerkt, mijn best gedaan om zowel de Nederlandse als Engelse taal zo goed mogelijk te beheersen, en ik heb mijn opleiding in Nederland voortgezet. Deze elementen vormen de basis van mijn motivatie om mijn carrière in Nederland voort te zetten. Na diverse werkervaringen, beginnend in administratie en management en uiteindelijk jarenlang werkzaam te zijn geweest in de Retail sector, wilde ik mijzelf verder ontwikkelen en een carrière in de financiële wereld nastreven, wat aansluit bij mijn opleidingservaring in Indonesië.

Met een accountantsdiploma op zak en het behalen van een hbo Associate Degree Officemanagement diploma in Nederland, kreeg ik de kans op een baan via Status Pro. Begin november 2022 werd ik gecontacteerd door Theo Doetawihardja, die diverse uitdagingen aanbood in de financiële sector bij het logistieke bedrijf Nippon Express, een naam die wereldwijd bekend is, ook in Indonesië. Ik was meteen enthousiast en solliciteerde direct op de functie van Medewerker Crediteurenadministratie. Deze functie bood niet alleen een competitief salaris, maar ook een positieve en multiculturele werkomgeving met uitzicht op een vast contract. Ik ben dankbaar dat ik uiteindelijk voor deze baan ben aangenomen.

Werken via Status Pro opent deuren naar een bredere carrièrewereld. De positieve indruk en het enthousiasme van Consultant Theo bij het helpen van kandidaten verdienen lof. Hij heeft een persoonlijke benadering en begrijpt goed wat de carrièrebehoeften van de kandidaat zijn, waardoor hij helpt bij het vinden van de juiste baan.

Ik zie Status Pro als een betrouwbare arbeidsbemiddelaar en tussenpersoon waarop ik kan vertrouwen om mijn carrière verder te ontwikkelen. De ondersteuning van Theo biedt mogelijkheden voor verdere groei met continue begeleiding, netwerkmogelijkheden en faciliteiten op het gebied van financiën.

Mijn advies aan medeprofessionals is om vol te blijven houden en niet op te geven bij het zoeken naar een baan die aansluit bij jouw vakgebied, interesses en talenten. Geloof in jezelf en motiveer jezelf, zelfs als je een minderheid bent in Nederland of als je Nederlands niet perfect is. Durf te proberen en vind kansen, want kansen komen niet altijd vanzelf op je pad.”

We Are Hiring Professionals
Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en zet de volgende stap in jouw carrière! Neem contact met ons op via solliciteren@status-pro.nl of bekijk onze website www.status-pro.nl.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2023
Volg ons via social media