BLOG

IMG_7364

Een succesvolle bemiddeling vanuit Indonesië

Binnen Status Pro hebben we traditie dat we ook tijdens vakanties bemiddelingen weten te realiseren. Zo ook onze Managing Consultant, Theo Doetawihardja. Hoewel hij momenteel geniet van zijn vakantie in Indonesië, heeft hij deze traditie voortgezet. Theo kwam begin augustus in contact met Danique Massop-Fraser. Na een goedlopend traject gaat zij per 5 september starten bij Van Braak Accountants in de rol van Assistent Accountant.  

Hoe ben je met Van Braak Accountants in contact gekomen?
Via een andere opdrachtgever waar we eerder dit jaar hebben bemiddeld, is de vacaturehouder in contact gekomen met mij om te helpen bij het invullen van hun openstaande vacatures. Deze vacaturehouder is toevallig ook een oud-collega van mij geweest. 

Hoe heb je het traject met Danique ervaren?
Het traject was ontzettend vlot gegaan. Danique was ten alle tijden goed bereikbaar en zelfs met het tijdsverschil verliep alles uitstekend. De communicatielijnen waren en bleven kort.   

Wat heb je ingezet om deze bemiddeling te realiseren?
Ik heb via LinkedIn contact gezocht net Danique, waarop ze snel reageerde. Vervolgens hebben we het gesprek voortgezet via e-mail, WhatsApp en telefonisch contact. 

Hoe heb jij dit traject weten te managen tijdens jouw vakantie in Indonesië?
Zoals ik eerder al aangaf, verliep dit verrassend soepel ondanks het tijdsverschil. Door het tijdsverschil kon ik haar gemakkelijk bereiken in de middag als het hier in de avond was. Dankzij Danique’s goede bereikbaarheid was het traject uitstekend te managen. Ik heb vanaf het begin duidelijk gecommuniceerd dat ik naar Indonesië toe zou gaan, waardoor het tijdsverschil voor alle betrokken partijen helder was 

Connecting Talent with Opportunity
Ben jij ook klaar om de volgende stap in jouw carrière te maken? Ontdek wat Theo voor jouw finance carrière kan betekenen! Neem vandaag nog contact op via solliciteren@status-pro.nl of bel naar 0570-585010 en zet de volgende stap naar jouw professionele succes! 

 

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media