BLOG

20220104-STATUSPRO-36

Een succesvolle stap in de wereld van finance, Colin van der Waal vertelt

Sinds oktober 2022 is Colin van der Waal (22) aan de slag gegaan bij Euro Patisserie als Financieel Administratief Medewerker. Dit valt voor hem nog steeds te combineren met zijn passie voor Fitness. Colin geeft aan dat hij dagelijks geniet van zijn werkzaamheden, mede door de leuke en gedreven collega’s die hij om zich heen heeft, gaat Colin met een fijn gevoel naar zijn werk.

Wat zijn jouw belangrijkste taken/verantwoordelijkheden?
Ik houd mij voornamelijk bezig met de crediteurenadministratie van zowel de fabriek in Apeldoorn als onze andere locatie in Spijkenisse. Dit houdt in dat ik alle inkomende facturen verwerk en zorg draag dat deze op tijd betaald worden.

Waar haal je de meeste voldoening uit in jouw functie?
Het leukste van mijn werk vind ik denk ik toch het oplossen van “problemen”. Wanneer er onduidelijke betalingen of facturen zijn moet je soms ontzettend puzzelen om dit allemaal te kunnen matchen met de juiste leveringen. Als dat mij is gelukt, ga ik weer met een goed en voldaan gevoel door naar mijn volgende taak.

Hoe ben je met Status Pro in aanmerking gekomen en wat heeft Theo voor jouw carrière kunnen betekenen?
Status Pro heeft mij via LinkedIn benaderd. Via deze weg ben ik in contact gekomen met Theo Doetawihardja. In de zoektocht naar iemand met mijn kwaliteiten, kwam Theo met een voorstel om de functie ‘financieel administratief medewerker’ te bekleden. Na verder onderling contact te hebben gehad, kwam ik via Status Pro in aanraking met Euro Patisserie. Uiteindelijk is dit een goede match geworden.

Hoe ziet jouw carrière er over vijf jaar uit?
Ik zit perfect op mijn plek bij Euro Patisserie! Iedere dag werken met leuke collega’s en uitdagende werkzaamheden verrichten, zorgt ervoor dat ik mijn werkzaamheden met plezier verricht. Naast mijn huidige werkzaamheden wil ik graag doorgroeien binnen de financiële branche. Ik ben van plan dit bij mijn huidige werkgever te doen, zodat ik mijzelf kan gaan ontwikkelen binnen dit bedrijf.

Connecting Talent with Opportunity
Heb jij ook de ambitie om een volgende stap te maken binnen de finance? Status Pro is continu bezig om professionals te verbinden aan hun volgende uitdaging. Ben jij benieuwd hoe wij jou hierin kunnen ondersteunen? Bekijk dan onze vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op!

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2023
Volg ons via social media