BLOG

vincere-wordt-dustin
harry-shelton-pPxhM0CRzl4-unsplash (1)

”Toen ik op zoek was naar een baan werd ik benaderd door Status Pro. Zeer professionele mensen en altijd goed bereikbaar.”

Maak kennis met Wilfried van Eck, een ervaren financiële professional die onlangs een nieuwe uitdaging is aangegaan. Sinds januari 2024 is Wilfried het finance team binnen Dustin komen ondersteunen in de rol van Financial Controller. In zijn eerste maand heeft hij al de nodige uitdagingen overwonnen, waarbij hij zijn expertise inzet om verbeteringen door te voeren en de efficiëntie van de financiële afdeling te verhogen.

“De eerste maand als Financial Controller bij Dustin was een leerzame ervaring. De financiële afdeling van Dustin heeft verbetering nodig en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Ik kijk er echt naar uit om aan de slag te gaan met de implementatie van een ERP-systeem. Het is een spannende tijd waarin ik hoop bij te dragen aan de groei en efficiëntie van de organisatie.”

In zijn eerste maand heeft Wilfried al een aantal uitdagingen voor de boeg gehad. Door personeelswisselingen binnen de afdeling hebben er een hoop veranderingen plaatsgevonden. Aan Wilfried de taak om zich vast te bijten in openstaande vraagstukken, het volledige proces in kaart te brengen en gedetailleerd vast te leggen hoe alles functioneert. Met deze aanpak streeft hij ernaar om stap voor stap verbeteringen door te voeren en de efficiëntie van de afdeling te verhogen.

“Ik ben door Theo, Managing Consultant bij Status Pro benaderd nadat hij mijn profiel op LinkedIn had gezien. Hij gaf me het vertrouwen dat deze baan perfect bij mijn profiel paste, en dat bleek ook tijdens het sollicitatieproces en de zes weken dat ik nu bij Dustin werkzaam ben. Theo was zeer vasthoudend en hield tijdens het hele proces nauw contact met mij, waarbij hij me constant op de hoogte hield van de status. Hij gaf me het gevoel dat ik perfect geschikt was voor de baan en tot nu toe lijkt dat aardig uit te komen. Ik heb het contact met Theo als zeer prettig ervaren, mede door onze gezamenlijke interesses buiten het werkveld.”

Met zijn jarenlange expertise, bezit Wilfried de kennis om zijn rol verder vorm te geven. In plaats van zijn vrije tijd te besteden aan het volgen van cursussen, richt hij zich op zijn huidige taken en verzamelt hij alle benodigde kennis die hij nodig heeft. Zijn motto? ‘Get the job done’.

Connecting Talent with Opportunity
Ben jij ook klaar om de volgende stap in jouw carrière te maken? Ontdek wat Theo voor jouw financiële carrière kan betekenen! Neem vandaag nog contact met ons op via solliciteren@status-pro.nl of bel naar 0570-585010.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media