BLOG

1712587876772
IMG_1057

3 succesvolle bemiddelingen in slechts 1 maand tijd!

In slechts 1 maand tijd heeft Emiel maar liefst 3 bemiddelingen gerealiseerd bij EDR. Een groeiend en innovatief Kredietinformatiebureau, die ook specialist is op het gebied van het incasseren van vorderingen. EDR is geen vreemde organisatie voor Emiel en Status Pro. Hij werkte daar ongeveer twee jaar als Manager (Tele) Sales / Accountmanager New Business, waarbij hij het contact met Status Pro onderhield. Nu, in zijn rol als Managing Consultant, wist hij opnieuw contact te maken met de organisatie, wat resulteerde in een succesvolle samenwerking!

”Van september 2020 tot september 2022 heb ik met veel plezier twee jaar lang bij EDR gewerkt. Voordat ik bij EDR kwam, was ik maar liefst 6,5 jaar werkzaam bij DAS, destijds aandeelhouder van EDR. Dus, ik was al bekend met EDR voordat ik er begon. Mijn vertrek bij EDR kwam doordat ik graag de wereld van Recruitment in wilde duiken. Tijdens mijn tijd bij Olympia was ik verantwoordelijk voor de regio Groot Amsterdam, terwijl EDR gevestigd is in Den Haag. Toen ik bij Status Pro kwam, leek het me een goed moment om weer samen te werken met EDR. Grappig genoeg, toen ik bij EDR werkte als Sales Manager, was Status Pro een van onze Recruitment partners. Ik nam contact op met Winneke (HR Manager) en vanaf dat moment ging het snel. Ze zochten meerdere collega’s voor de herincassoafdeling. Hoewel EDR al meerdere partners had, wilden ze graag met Status Pro samenwerken.

Alles ging inderdaad razendsnel. Doordat ik EDR goed ken en weet hoe de organisatie werkt, kan ik deze kennis goed overdragen aan kandidaten. Bovendien heb ik altijd goed samengewerkt met Winneke, hetgeen ons in staat stelde snel te schakelen. Dit heeft ertoe geleid dat we de vacatures snel konden invullen.

De eerste bemiddelde kandidaat is al vrij snel bemiddeld. Toen ik hem voor het eerst sprak, was hij al ver in het traject met een andere organisatie. Maar door zijn enthousiasme en ambitie was ik ervan overtuigd dat hij een goede aanwinst zou zijn voor EDR. We hebben deze kandidaat snel bij EDR op gesprek kunnen laten komen en vanaf daar ging het snel. Hij vond de organisatie EDR beter bij hem passen en het feit dat er zo snel geschakeld werd, gaf hem een goed gevoel. Complimenten ook aan EDR, die snel op de situatie konden inspelen.

We hebben veel kandidaten gesproken en op basis daarvan de juiste selectie gemaakt. Het is belangrijk om niet alleen te kijken naar een cv, maar ook de kandidaat een kans te geven. Bovendien is het cruciaal om in een krappe arbeidsmarkt snel te kunnen schakelen. Zonder het snelle handelen van EDR zou dit niet mogelijk zijn geweest!

Het resultaat is dat alle partijen tevreden zijn. De kandidaten hebben een leuke nieuwe baan bij een geweldige organisatie. Status Pro heeft laten zien dat, ondanks de krapte op de arbeidsmarkt, ze klanten blij kunnen maken met uitstekende professionals.”

We Are Hiring Professionals
Ontdek wat Emiel voor jou kan betekenen en zet de volgende stap in jouw carrière! Neem contact met hem op via solliciteren@status-pro.nl of bel direct naar 0172-334011.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media