BLOG

Foto Emiel auto
IMG_1134

”Dit jaar willen we de Business Unit HR- en Backoffice tot een succes maken met onze unieke recruitment aanpak.”

Maak kennis met onze nieuwe Managing Consultant, Emiel van Essen. Per februari 2024 is hij het hoofkantoor in Alphen aan den Rijn komen versterken binnen de Business Unit HR- en Backoffice. Met meer dan 15 jaar ervaring in het werkveld, is Emiel klaar om al deze expertise toe te passen bij te verbinden van ambitieuze professionals aan toonaangevende bedrijven.  

‘’Mijn naam is Emiel van Essen, ik ben 35 jaar oud en woon samen met mijn vrouw Annemiek en Liam in Almere Poort. Gekke of uiteenlopende hobby’s heb ik niet, maar ik ben wel een levensgenieter die houdt van gezellig een wijntje drinken, lekker uit eten gaan of lekker een stedentripje te maken. Daarnaast blijf ik graag thuis voor Ajax en vind ik het lekker om buiten hard te lopen om mijn hoofd leeg te maken. Mijn favoriete land is Italië. De cultuur, het eten en drinken vind ik in een woord fantastisch. 

Mijn eerste kennismaking met Status Pro was zo’n 8 jaar geleden toen ik teamleider Sales was bij DAS. Via mijn kapper kwam ik in contact voor het werven van salestalent. De samenwerking beviel uitstekend en heeft geleid tot verdere samenwerking in verschillende functies bij andere werkgevers. Uiteindelijk ben ik 1,5 jaar geleden zelf in de recruitmentwereld beland en heb ik ervoor gekozen om de samenwerking uit te breiden in de vorm van een dienstverband bij Status Pro. 

Ik ben Managing Consultant voor de Business Unit HR- en Backoffice. Met mijn team, doormiddel van ons netwerk en onze data-driven recruitment methodiek stellen wij ons in staat om de perfecte match te maken tussen organisaties en kandidaten. Vacatures waar wij ons op focussen variëren van een HR Manager tot aan een Administratief Medewerker. Ikzelf heb ruim 15 jaar werkervaring, zowel binnen het MKB alsmede bij Corporate bedrijven. Zodoende weet ik wat er gevraagd wordt in deze rollen en ben ik in staat om de perfecte match te realiseren.  

Tijdens mijn eerste week stond er een mooi programma klaar waarin ik meegenomen werd in de visie en ambities van Status Pro. Ik ben uitstekend ontvangen door mijn nieuwe collega’s. Ik kijk mijn ogen uit hoe de organisatie staat en hoe professioneel alles is ingericht. Om in voetbaltermen te spreken, er wordt hier echt ‘Champions League’ gespeeld. 

Ik ben gestart als Backoffice Medewerker in de makelaardij en werkte daarna bij DAS op de Klantenservice. Na door te groeien tot leidinggevende van commerciële teams, heb ik veel ervaring opgedaan in HR en recruitment. Nu zoek ik nieuwe klanten waar Status Pro als verlengstuk kan dienen voor het aantrekken van nieuw personeel. Ik krijg veel energie van klantcontact en het bemiddelen van kandidaten, en we streven ernaar om met de Business Unit een groot succes te maken. Ik streef zelf altijd naar de beste versie van mijzelf en ben bereid hiervoor hard te werken. Binnen Status Pro zijn we altijd op zoek naar de professionals met de juiste ambitie. Die combinatie spreekt mij enorm aan.  

Wat mijn aanpak uniek maakt als het gaat om het leveren van waarde aan klanten binnen de backoffice-sector, is mijn menselijke benadering van contact. Ik ben sociaal ingesteld, maar houd ook van directe communicatie. Afspraak bij mij is afspraak en ik ben altijd transparant als iets niet mogelijk is of als ik een ander standpunt heb. Deze open en eerlijke benadering wordt vaak gewaardeerd door mijn klanten.  

Dit jaar willen we de Business Unit HR- en Backoffice tot een succes maken met onze unieke recruitmentaanpak. We willen inspelen op de behoeften van onze klanten door hoogwaardige professionals aan te bieden en een waardevolle partner te zijn op het gebied van HR en recruitment. Ons streven is het opbouwen van duurzame relaties waar zowel de professional als de klant op de lange termijn tevreden mee zijn.’’  

We Are Looking For Happyholics
Wil jij, net zoals Emiel, werken in een dynamische omgeving die jou stimuleert om het beste uit jezelf te halen? Wij zijn op zoek naar gedreven en enthousiaste collega’s die het team komen versterken! Bekijk hier onze vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op. 

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media