BLOG

20221104-STATUSPRO-58
Spacewell algemeen (6)
20220104-STATUSPRO-36

Nieuwe ritmes ontdekken: Angela Timisela’s HR-Avontuur

In dit interview spreekt Angela Timisela, Recruitment Consultant bij Status Pro, over haar achtergrond als professioneel danseres en eigenaar van een boekingskantoor, en hoe zij uiteindelijk bij Status Pro terecht is gekomen. Ze vertelt over haar eigen business unit HR & Backoffice en hoe zij haar expertise op dit gebied kan inzetten voor haar klanten. Angela deelt haar voldoening in het helpen van mensen bij het vinden van een nieuwe baan en het samenwerken met haar collega’s. Ze bespreekt haar visie op de toekomst van haar business unit en geeft advies aan haar HR-collega’s om open te staan ​​voor nieuwe kansen en zichzelf niet in een hokje te plaatsen.

Stel jezelf eens voor?
Ik ben Angela Timisela, 33 jaar, moeder van twee (3 en 5 jaar) binnenkort 3 meiden, ben namelijk weer zwanger en ben geboren en getogen in Amsterdam. Op mijn 23e ben ik verhuisd naar Alphen aan den Rijn vanwege de liefde en woon hier ondertussen alweer 10 jaar. Qua hobby’s word ik heel blij van reizen, lekker eten en is muziek voor mij een echte uitlaatklep. Sinds anderhalf jaar ben ik werkzaam bij Status Pro. Hiervoor was ik professioneel danseres, afgestudeerd aan het hbo van The Institute Of Performing Arts, ofwel dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam en had ik daarnaast ook mijn eigen boekingskantoor voor o.a. hosting, promotors, sales professionals, modellen, professionele dansers en leverde ik High End Hospitality Services. Na de komst van corona heb ik de keuze gemaakt te stoppen met al het bovenstaande en te beginnen aan een hele nieuwe uitdaging bij Status Pro als Recruitment Consultant.

Sinds kort heb je een eigen BU, namelijk HR & Backoffice. Hier kan jij je expertise op los laten, kan je ons meenemen in jouw specialiteit van begin tot nu met je eigen BU?
Gezien een periode in de HR en Backoffice bij Status Pro i.v.m. zwangerschapsverlof van een collega en het hebben van een jarenlange eigen boekingskantoor in de Hospitality en Entertainment, de daarbij behorende succesvolle cases en opgebouwd netwerk heb ik veel kennis mogen opdoen. Het was heel uiteenlopend, van modellen/acteurs inzetten voor reclames tot het werven van fulltime sales professionals voor bijvoorbeeld alle Media Markt filialen in Nederland en de Shell. Mijn specialiteit hierin is mijn betrokkenheid en persoonlijke benadering bij zowel werknemer als werkgever. Ik vind de relatie met iemand waarmee je samenwerkt heel belangrijk en houdt van korte lijntjes. Ook heb ik al het werk zelf gedaan en weet ik daardoor precies hoe ik werknemers moet instrueren, wat een opdrachtgever belangrijk vindt en waar de eventuele valkuilen liggen.

Waar haal je de meeste voldoening uit in jouw functie?
Ik vind het heel leuk om in contact te staan met mensen. Een functie als Recruitment Consultant kan je uiteraard zien als sales, maar uiteindelijk is het toch ook echt mensen werk. Hierbij haal ik echt voldoening uit het feit dat ik iemand aan een mooie/nieuwe baan kan helpen, wat een heel belangrijk onderdeel is in het leven. Aan de andere kant laat je een opdrachtgever een kandidaat ontmoeten die het bedrijf naar een hoger level kan tillen of simpelweg de juiste aanvulling kan bieden. Ook krijg ik heel veel energie op de werkvloer bij Status Pro en werk ik graag samen met mijn collega’s. We proberen altijd het beste bij elkaar naar boven te halen, maar zijn kritisch waar nodig.

Hoe ziet jouw BU er over vijf jaar uit?
Ik zie het team graag uitgebreid worden en wil over 5 jaar samen met 4 sterke collega’s samenwerken aan het succes van deze BU. Daarnaast hoop ik op zijn minst 10 vaste klanten te kunnen voorzien van onze diensten en aan de lopende band mooie vacatures naar ons toe te trekken. Ook wil ik tegen die tijd Hospitality meer opgepakt hebben naast de huidige HR en Backoffice rollen.

Welke tip zou je willen meegeven aan jou mede (HR) Collega’s?
Denk niet in hokjes én plaats jezelf ook niet in een hokje. Kijk naar mij, van oorsprong ben ik professioneel danseres en kom uit de Entertainment scene, maar ben nu werkzaam bij een recruitmentbureau met mijn eigen business unit. Ik zeg wel heel eerlijk dat ik halverwege wilde stoppen. Ik moest echt wennen aan de werkomgeving, het statisch achter een computer zitten de hele dag lang en constant dezelfde mensen zien. Normaliter was ik altijd werkzaam in een hele dynamische omgeving, zag ik verschillende locaties en ontmoette ik elke dag nieuwe mensen. Toch heb ik doorgezet en zit nu meer op mijn plek dan ooit! Geef jezelf minimaal een jaar de tijd om aan het nieuws te wennen, of het nou leuk is of niet.

Connecting Talent with Opportunity
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je graag doorgroeien in je carrière? Neem dan zeker contact op met Angela Timisela van Status Pro. Met haar expertise en persoonlijke benadering kan zij jou helpen bij het vinden van de juiste baan en het maken van de volgende stap in jouw loopbaan. Aarzel dus niet en neem contact op via solliciteren@status-pro.nl of 0172-334011 en maak gebruik van haar ervaring en kennis!

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media