BLOG

daniel-korpai-8GDCzWrcE3M-unsplash

Maak jouw IT-carrière future ready bij WSP Nederland – een interview met Country Manager IT Arvind Sardjoe

WSP is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Montreal, Canada. In Nederland werken ze met 480 collega’s op 9 locaties. Ze bieden een integraal dienstenpakket op het gebied van Transport en Infrastructuur, Bouw en Vastgoed, Aarde en Milieu, Stroom en Energie en Strategie en Advies.

Hun teams zoeken naar duurzame oplossingen en ze investeren in kennisontwikkeling op grensoverschrijdende thema’s als toekomstgericht bouwen, klimaatadaptatie, energietransitie en digitalisering. Omdat ze de wereld willen verbeteren. Dat klinkt groot. Maar WSP gelooft dat ze dat verschil kunnen maken. Zij maken samen een toekomstbestendige leefomgeving. WSP maakt samen de wereld ‘Future Ready’. Hier kan IT niet in ontbreken. Ter uitbreiding van is WSP Nederland op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder.

Je wordt 1 van de 7 teamleden op de IT-afdeling. Deze afdeling maakt momenteel grote ontwikkelingen door. Zo wordt er een nieuw applicatie team gevormd en dient het bestaande IT beleid uitgebreid en aangepast te worden voor de regio Central Europe. Voor jou als Technisch Applicatiebeheerder ligt hier een mooie uitdaging in. Jij mag namelijk samen met Arvind Sardjoe, Country Manager IT het applicatie team verder professionaliseren. Én jij krijgt de kans om jouw stempel te drukken op het Europees IT-beleid, zodat jouw collega’s er de komende jaren mee vooruit kunnen. Meer weten over deze toffe uitdaging? Arvind vertelt het jou in dit interview.

Wat is jouw achtergrond binnen WSP?
“Mijn naam is Arvind Sardjoe. Ik ben Country Manager IT voor de Benelux, Italië, Turkije en Hongarije. En ook voor Centraal-Europa de eindverantwoordelijke voor alle software die we binnen Europa in gebruik hebben.

Binnen Europa ga ik met het betreffende applicatieteam de software in kaart brengen om die te onderhouden, verbeteren en behouden. Daar hebben we momenteel dus mensen voor nodig.”

WSP is een internationale organisatie en het IT-team is ook internationaal actief, kan je daar wat meer over vertellen?
“De persoon komt in Nederland te werken bij ons team. Werkzaamheden van de persoon zal onder andere het Licentiemanagement bijhouden, kijken naar het softwarelandschap. Tegelijkertijd zal deze persoon onderdeel worden van een team waarbij onderhandelingen moeten plaatsvinden met leveranciers, in gesprek met afdelingen etc. je zal dus communicatief sterk moeten zijn om dus uiteindelijk een grote klus aan te kunnen pakken met de juiste mindset.”

Met wat voor applicatie ga je aan de slag als Technisch Applicatiebeheerder?
“Met name de vakinhoudelijke applicaties. Je moet de licenties kunnen beheren en zien welke er van toepassing zijn.”

Hoe zal deze Technisch Applicatiebeheerder met jou samenwerken?
“De Technisch Applicatiebeheerder zal met mij als volgt te werk gaan. Diegene wordt meegenomen in het nieuwe applicatieteam om het beleid in Europa verder te brengen, zodat de mensen er profijt van gaan hebben.”

Welke vaardigheden wil jij terugzien bij de professional die deze rol gaat vervullen?
“De Engelse taal is erg belangrijk. Je moet communicatief vaardig zijn. Daarnaast zoek ik iemand die in staat is om veel hooi op zijn of haar vork te nemen en verantwoordelijk te dragen. Ook een probleemoplossend vermogen is handig. Wij zijn echt een sneltrein. Belangrijk is dat diegene hierin mee kan. Als dat het geval is, dan kan jij je in een rap tempo ontwikkelen binnen WSP.”

Welke mogelijkheden liggen er binnen WSP?
“WSP is een organisatie waarbij er veel vrijheid wordt gegeven aan de medewerkers. Deze vrijheid biedt ontzettend veel mogelijkheden en ontwikkelingskansen in een Enterprise omgeving. De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden voor Nederland en Europa en samen met de rest van het IT-team gaan we onze dienstverlening optimaliseren.

Afhankelijk van jouw ambities, wordt er een carrière plan ontwikkeld voor iedereen. Laat het weten en er zouden zomaar kansen klaar voor je kunnen liggen.”

Waarom moet iemand voor WSP kiezen?
“Je sluit je aan bij een wereldwijde organisatie die als missie heeft om de wereld ‘future ready’ te maken. Juist doordat de organisatie internationaal georiënteerd is, zijn de mogelijkheden eindeloos. WSP kenmerkt zich als één team. Ook al stuur je je collega uit Canada een bericht, krijg je per direct antwoord en is iedereen erg amicaal. Iedereen is bereid om elkaar een betere versie van zichzelf te laten zijn. Daarnaast hebben we binnen de organisatie te maken met verschillende culturen en dat maakt WSP eveneens uniek.”

Draag bij aan een ‘future ready’ toekomst
Wil jij ‘changes’ begeleiden en vooruitstrevende IT-oplossingen creëren? Word de Technisch Applicatiebeheerder van WSP Nederland. Bekijk hier de vacature en solliciteer direct.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media