BLOG

20220728-STATUSPRO-149
20220728-STATUSPRO-74
20220728-STATUSPRO-46

Legion of Status Pro

De afgelopen jaren wordt detachering als contractvorm steeds populairder onder de IT-professionals. Detachering biedt diverse voordelen, waaronder de benodigde opleiding en scholing. Ze kunnen zich focussen op de inhoud en groeien als professional. Op deze manier blijven IT’ers waardevolle experts in hun vakgebied.

Status Pro is altijd op zoek naar professionals die alles uit hun carrière willen halen en de potentie hebben om de stap te maken naar de absolute top van de IT-markt. Deze professionals worden begeleid in een traject waarbij brede opleidingsmogelijkheden van toepassing zijn en een persoonlijk ontwikkelingsplan wordt opgesteld. Hierbij wordt de kans gegeven om certificaten te behalen, van CCNA tot aan Microsoft certificaten en ervaring op te doen die goed bij de professional past.

We help you level up your career
Jouw skills ontwikkelen staat dus bij Status Pro centraal. Of je nou als gedetacheerde of freelancer aan de slag gaat, jij wordt onderdeel van onze ‘legion’ met de beste Engineers en Developers van Nederland. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière het hoogste level bereikt. En dan hebben we het nog niet over het bijwonen van exclusieve tech- en esports events, pizza nights en het rijden in de tofste elektrische auto’s.

Donderdag 28 juli 2022 stond in het teken van onze ‘legion’. De middag ging van start met het presenteren en uitgeven van de nieuwe elektrische auto’s. Dit in de categorie van een Peugeot 208 en Peugeot 2008, mede mogelijk gemaakt door Proeve Select.

Vervolgens zijn we samen met onze ‘legion’ bij elkaar gekomen voor een Virtual Reality gaming experience in het A’DAM VR Game Park. Voor iedereen een leuke eerste ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. De avond werd voortgezet op de 20e verdieping in de A’DAM Toren onder het genot van een gezellig diner en een fenomenaal uitzicht.

Kortom, een prachtige gelegenheid om eindelijk bij elkaar te komen, verhalen uit te wisselen en elkaar wat beter te leren kennen.

Join the Legion of Status Pro
Ben jij een IT-professional die graag de volgende stap wil maken? Wil jij ook deelnemen aan exclusieve tech- en esports events? Join the legion of Status Pro. Klik hier voor meer informatie.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media