BLOG

20230810-STATUSPRO-566
20221104-STATUSPRO-10

De betekenis van recruitment binnen de logistiek

Een kijkje achter de schermen bij Zane Drijsen. Naast het matchen van kandidaten vertegenwoordigt hij ook de business unit Logistiek! Lees hier meer over zijn inzichten over de betekenis van recruitment binnen de logistiek.

Wat motiveert jou persoonlijk om te werken in het recruitment van logistieke professionals?
Mensen voorzien van hun droombaan en bedrijven voorzien van top professionals. Ervoor zorgen dat ze eigenlijk voor een langere tijd samen een gelukkig huwelijk leiden.

Wat maakt Status Pro zo uniek?
We werken, zoals een aantal weten, met domeinspecialisten. Dat houdt in dat de domeinspecialisten binnen de business unit Logistiek een passie en affiniteit hebben of zelfs gewerkt hebben in de logistiek. Daardoor kunnen wij veel dieper ingaan op de inhoud en zowel onze kandidaten als klanten beter begrijpen.

Welke uitdagingen kom je dagelijks tegen in je werk?
Specifieke niche functies binnen de business unit Logistiek. Het is soms heel moeilijk om bepaalde typen professionals te vinden, maar die uitdagingen stimuleren mij wel om de juiste mensen te vinden en dat maakt het werk ook weer leuk.

Welke eigenschappen zijn essentieel voor een succesvolle Recruitment Consultant?
Iemand moet communicatief vaardig zijn. Je schakelt natuurlijk met diverse professionals, ook op managementniveau schakel je in verschillende lagen. Als tweede denk ik dat een Consultant een bepaald empathisch vermogen moet hebben. Je moet je klanten en kandidaten goed kunnen begrijpen om aan hun wensen en eisen te voldoen.

Jouw advies voor toekomstige Recruitment Consultants? 
Ik zou zeggen: gewoon doen! Het is een leuke, uitdagende en veelzijdige functie. Het is wel heel fijn als iemand zich goed kan inlezen in dit soort functies en begrijpt waar de markt naartoe gaat.

We Are Looking For Happyholics
Wil jij, net zoals Zane, onderdeel zijn van een ambitieuze organisatie die jou stimuleert om het beste uit jezelf te halen? Wij zijn op zoek naar gedreven en enthousiaste collega’s die ons team komen versterken! Neem vrijblijvend contact met ons op via solliciteren@status-pro.nl of 0172-334011.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media