BLOG

Foto 2
Foto 3

De weg naar succes in de douane, Jeffrey Roosenburg vertelt

Maak kennis met Jeffrey Roosenburg, een gedreven 38-jarige Declarant. In mei 2023 kwam Jeffrey in een nieuwe fase van zijn carrière terecht, waarbij hij in contact kwam met onze Recruitment Consultant, Kenneth Ho-A-Chin. Door zijn huidige expertise met importwerkzaamheden en de ambitie om zichzelf te ontwikkelen binnen de export, zag Kenneth een match met de logistieke organisatie Cleve & Zonen. Na een vlot traject is Jeffrey bij de organisatie in dienst getreden in de rol van Declarant.

Mijn naam is Jeffrey Roosenburg, 38 jaar oud. Ik hou van sporten, maar ook van films en reizen. Bij mijn vorige werkgever werd helaas mijn contract ontbonden, waardoor ik op zoek moest gaan naar een nieuwe functie. Toen kwam ik via LinkedIn in contact met Kenneth van Status Pro. Hij had een vacature in mijn vakgebied en zo raakten we aan de praat.

Eerlijk gezegd had ik nog nooit van Status Pro gehoord, aangezien ik altijd al werk had. Maar nu, in mijn nieuwe situatie, heeft Kenneth mij geholpen aan een nieuwe job. Hij hield regelmatig contact en richtte zich op mijn wensen, niet enkel op harde targets. Dankzij Kenneth solliciteerde ik bij Cleve & Zonen. Door onze eerdere gesprekken dacht hij dat Cleve goed bij me zou passen, vooral vanwege de fijne sfeer. Na ons eerste gesprek bleek dat ook echt te kloppen.

Op dit moment werk ik bij Cleve & Zonen op de douaneafdeling. Ik focus me vooral op de export, een gebied waarin ik me wilde ontwikkelen. Er zijn genoeg andere terreinen waarop ik in de toekomst kan groeien. Die kansen, samen met de goede sfeer en het fijne gevoel, waren voor mij de belangrijkste redenen om daar te starten.

Als ik anderen advies mag geven, zou ik zeggen: wees oprecht tijdens je gesprekken als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Vertel openhartig wat je wilt en waar je goed in bent. In mijn gesprekken met Kenneth was ik oprecht en mede daardoor vond hij niet alleen snel een baan voor mij, maar ook een leuke baan waar zowel het bedrijf als ik blij mee zijn. Kenneth, reuze bedankt!

Een positief traject
Niet alleen heeft Jeffrey het traject als positief ervaren, ook HR Manager Marja Hermsen, met wie Kenneth gedurende het hele proces in contact stond.

Het contact met Status Pro was zeer aangenaam. Ik heb gemerkt dat Kenneth goed heeft geluisterd naar onze behoeften. Hij keek verder dan alleen werkervaring, ook naar de persoonlijkheid van de kandidaat. Hoewel Jeffrey nog maar net begonnen is, kunnen we nog niet veel zeggen over zijn prestaties. Maar we zien wel dat hij goed binnen ons team past en zich volop ontwikkelt.”

Marja Hermsen, HR Manager bij Cleve & Zonen

Connecting Talent with Opportunity
Ben jij ook klaar om de volgende stap in jouw carrière te maken? Ontdek wat Status Pro voor jouw logistieke carrière kan betekenen! Neem vandaag nog contact met ons op via solliciteren@status-pro.nl of bel naar 0172-334011 en zet de volgende stap naar jouw professionele succes!

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media