BLOG

Timeline quote Rick van Noort

Bouwen aan merkbekendheid; Rick van Noort vertelt

Rick van Noort is in september 2023 in contact geraakt met onze Managing Consultant, Bayram Peksen. Rick is een jonge professional met een grote dosis ambitie. Met een achtergrond in communicatie, was hij op zoek naar een functie waarin hij zijn creativiteit kon uitbreiden en zich kon ontwikkelen als communicatiespecialist. Bayram zag daardoor direct een match met Helix. Een groeiend adviesbureau in de bouwsector dat op zoek was naar een Marketeer om hun fundament te versterken. Na een vrij vlot traject is Rick dan ook in dienst getreden in de rol van Marketing en Communicatiemedewerker. 

“Mijn naam is Rick van Noort en ik ben momenteel 24 jaar oud. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Zo speel ik twee keer per week padel en ben ik weer begonnen met hardlopen. Ongeveer twee maanden geleden nam Bayram contact met mij op. Hij vertelde me aan de telefoon dat hij een mooie baan op het oog had waar ik perfect bij zou passen. Dankzij Bayram kreeg ik de kans om te solliciteren bij Helix en heeft hij me geholpen met eventuele vragen die ik had. Dit traject heb ik als zeer prettig ervaren.  

Voordat ik begon bij Helix, werkte ik voor een IT-bedrijf. Helix valt absoluut niet binnen dezelfde branche. De reden dat ik mijn vorige werkgever verliet, heeft niet alleen te maken met de branche, maar voornamelijk dat ik bij Helix een rol kan vervullen die beter bij me past. Social media is een voortdurende ontwikkeling. Hierin moet Helix ook meer zichtbaar zijn om nieuwe klanten of werknemers aan te trekken. Dit is tevens een project waar ik deel van uit zal maken. 

Daarnaast denk ik dat een goede website van essentieel belang is. Op dit soort media kun je jezelf gemakkelijk onderscheiden. Een website zie ik als het visitekaartje van de organisatie. Deze twee zaken zijn in mijn optiek het belangrijkst om marketingcommunicatie te realiseren. Uiteindelijk draait het namelijk om exposure. Mijn doel is om Helix naar een nieuw volwassenheidsniveau te brengen op het gebied van communicatie. Dit houdt in dat social media op orde is, nieuwsbrieven van goede kwaliteit zijn, het intranet er aantrekkelijk uitziet en de website op alle vlakken klopt. Als dit is bereikt, kunnen wij, als Helix, verder bouwen aan onze exposure.  

Een tip die ik wil meegeven aan medeprofessionals is: blijf vooral jezelf. Dit is belangrijk bij sollicitaties. Blijf jezelf, en je zult merken dat je op deze manier bij een organisatie gaat werken die perfect bij je past. In mijn geval is dat Helix.” 

Connecting Talent with Opportunity
Heb jij, net als Rick, de ambitie om de volgende stap te maken in jouw marketingcarrière? Neem dan contact op met onze Managing Consultant Marketing, Bayram Peksen om de mogelijkheden te bespreken! Dit kan via hello@status-pro.nl of bel naar 036-2036020. 

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media