BLOG

20220104-STATUSPRO-61
20220104-STATUSPRO-74

De brug tussen Marketeers en sterke merken

Een kijkje achter de schermen bij Bayram Peksen. Met zijn uitgebreide ervaring en passie voor online marketing en e-commerce weet hij, als Managing Consultant, als geen ander de juiste match te vinden tussen gedreven kandidaten en vooraanstaande bedrijven. Lees hier meer over zijn visie op marketing, de uitdagingen die hij tegenkomt en hoe zijn expertise bijdraagt aan succesvolle bemiddelingen.

”Na het afronden van mijn studie Commercieel Economie aan de HvA, rolde ik vrij snel de wereld van E-Commerce in. Ik voelde me altijd al een marketeer en heb dat met open armen omarmd. Mijn aanpak? Ik zet me graag in voor mijn klanten en probeer een boodschap over te brengen die mijn doelgroep aanspreekt. De psychologie hierachter vind ik fascinerend. Het zien van direct resultaat geeft een kick en een gevoel van voldoening. Het werd bijna verslavend; avonden, weekenden kon ik erin opgaan, en op maandag zag ik al resultaten. Geweldig, toch?

Online marketing en e-commerce zijn echt mijn ding, naast natuurlijk voetbal. Ik merk dat rollen zoals Marketing Managers, Campagne Marketeers, Brand Marketeers en communicatief gerichte functies goed bij me passen. Het sparren en adviseren met opdrachtgevers en vervolgens de juiste profielen en kandidaten vinden, geeft me een enorme kick!

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig het is om na een succesvolle bemiddeling te horen hoe blij zowel opdrachtgevers als kandidaten nog steeds zijn. Het geeft me enorm veel voldoening om mensen te helpen een baan te vinden die past bij hun ambities en wensen. Een plek waar ze gelukkig zijn en met plezier werken. Te veel mensen blijven hangen in ongelukkige situaties, puur voor het salaris en uit angst om werkloos te worden. Maar geluk en tevredenheid zijn zo belangrijk!

Passie voor je werk hebben en bezig zijn met waar je van houdt, zijn essentieel voor een succesvolle marketeer. Misschien klinkt het als een cliché, maar het is wel waar. Immers, je wordt goed in wat je met liefde doet. Intrinsieke motivatie neemt het over en maakt je goed in waar je plezier in hebt. Dit geldt niet alleen voor marketeers, maar voor alle professionals. Ik denk dat een typerend kenmerk van een succesvolle marketeer is dat we dromers, durvers en doeners zijn. We durven vaak te gaan voor wat onmogelijk lijkt.

Wat ons bij Status Pro onderscheidt, is onze familiale aanpak. Zelfs binnen onze interne kanalen komen soms prachtige verhalen voorbij over bemiddelingen waarbij mensen centraal staan. We zien een opdracht niet als zomaar een vacature, maar als een uitdaging om de beste professionals te vinden. We kijken verder dan alleen naar een indrukwekkend cv en motivatiebrief; persoonlijkheid en karakter zijn ook belangrijk voor ons. We willen onze opdrachtgevers recht in de ogen kunnen kijken en trots zijn op onze bemiddelingen. Want een goede kracht zorgt ervoor dat een organisatie kan groeien en veel meer oplevert, zowel in energie als in kosten/baten.

Ik ben gepassioneerd over mijn vak en zie onszelf als een verlengstuk van de organisaties waarmee we werken. We kunnen sparren, meedenken en adviseren. Mijn passie en kennis dragen vooral bij aan het screenen van kandidaten. Ik werk graag samen met professionals die net zo gepassioneerd zijn en gedreven zijn. Professionals die uitdagingen omarmen en verder kijken dan alleen naar het salaris. Natuurlijk is salaris belangrijk, maar het is inspirerend om professionals te horen die echt voor de uitdaging willen gaan.

Er zijn altijd kandidaten die ik in gedachten houd en voor wie ik gericht vacatures zoek. Als ik kandidaten spreek die ik als geschikt beschouw, gepassioneerd, gedreven en waarbij ik ook persoonlijk een klik voel, dan zet ik graag een stapje extra. Dan voer ik ‘sales’ waar ik volledig achter sta. Als ik een opdrachtgever bel vanwege een vacature die ik als perfecte match zie, dan kan ik dat vol overtuiging overbrengen. Dit heeft vaak succes gehad. Ik zie ‘sales’ daarom niet als verkopen, maar als een oplossing bieden. We willen bedrijven immers helpen met de best mogelijke professionals.’’

Connecting Talent with Opportunity
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je graag doorgroeien in je carrière? Neem dan zeker contact op met Bayram! Met zijn expertise en persoonlijke benadering kan hij jou helpen bij het vinden van de juiste baan en het maken van de volgende stap in jouw loopbaan. Aarzel dus niet en neem contact op via solliciteren@status-pro.nl of 036-2036020 en maak gebruik van zijn ervaring en kennis!

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media