BLOG

20220104-STATUSPRO-24
20221104-STATUSPRO-6

De verbindende factor voor Marketeers

In januari 2022 werd Bayram onderdeel van Status Pro als Managing Consultant van de business unit Marketing. Precies een jaar later kijkt Bayram terug op zijn ontwikkelingen van het afgelopen jaar en gezien zijn ambities blijft het niet enkel hierbij. Vol moed kijkt hij ernaar uit om nieuwe projecten aan te gaan, klanten te voorzien van de beste kwaliteit en Marketeers te helpen naar de top van hun carrière.

Wat vond jij het afgelopen jaar het meest uitdagend en wat heb je hiervan geleerd?
“Begin 2022 ben ik begonnen als Recruiter, dit was voor mij onbekend terrein. Zodoende leek het mij uitdagend om nieuwe klanten aan ons te binden en succesvolle bemiddelingen te realiseren. Nu een jaar later kan ik niks anders concluderen dan dat het mij goed is afgegaan en ga ik op deze koers verder.”

Wat was jouw hoogtepunt in 2022?
“Mijn hoogtepunt in 2022 is de fijne en leuke band met onze opdrachtgever, genaamd 31 10. Inmiddels heb ik verschillende vacatures voor 31 10 vervuld en de reacties zijn hartverwarmend. De plannen met 31 10 zijn er om de samenwerking naar een hoger niveau te tillen en te intensiveren.”

Op welke prestatie ben je het meest trots binnen Status Pro?
“Ik ben super trots op mijn deelname bij Status Pro Sport. Voetbal is mijn passie, altijd al geweest en om dan een onderdeel te zijn in de voetballerij maakt mij zeer trots. Als Football Agent ga ik er alles aan doen om voetballers te helpen om daar te komen waar ze willen komen.”

Wat zijn jouw doelstellingen voor 2023?
“Dit jaar wil ik een nieuw traject en nieuw project toevoegen aan onze business unit. De ‘Demo Marketeers’ noem ik het. Graag wil ik bedrijven en merken voorzien van kwalitatief personeel voor evenementen en speciale gelegenheden die in een jaar plaatsvinden. Hiermee hoeven bedrijven geen mensen vast in dienst te nemen, maar worden ze wel voorzien van het juiste personeel voor het betreffende evenement. Daar hebben we uiteraard onze methode voor. Ik kijk wat dat betreft erg uit naar wat de toekomst gaat brengen. Het jaar 2022 heeft alle verwachtingen overtroffen en dan is het wederom aan ons om het dit jaar nóg beter te gaan doen. We gaan voor de uitdaging, we blijven dromen, we durven en we gaan het gewoon doen!”

Connecting Talent with Opportunity
Heb jij de ambitie om jouw carrière voort te zetten binnen de marketing? Of ben jij juist op zoek naar versterking? Onze Managing Consultant, Bayram Peksen staat jou graag bij! Neem vrijblijvend contact via hello@status-pro.nl of 036-2036020

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media