BLOG

20220104-STATUSPRO-104

De domeinspecialist binnen marketing: Bayram Peksen vertelt

Sinds januari 2022 is Bayram verbonden aan Status Pro met en verantwoordelijk voor de business unit Marketing. Met meer dan tien jaar (werk-) ervaring binnen de marketingbranche is Bayram de sparringpartner voor professionals en bedrijven. Met zijn expertise weet hij resultaten en groei te realiseren voor diverse klanten. Tevens zet hij zich in om marketing professionals te verbinden met deze sterke klanten. In dit interview maak je kennis met de business unit Marketing en neemt Bayram je mee in zijn toekomstplannen voor deze business unit.

Beschrijf Status Pro in drie woorden.
“Bij Status Pro denk ik aan de volgende woorden: ambitieus, familiair en doelgericht. Wij zijn ambitieus, we hebben een familiair gevoel binnen het team en we werken doelgericht.”

Wat betekent werken bij Status Pro voor jou?
“Ik heb bij Status Pro de vrijheid om te werken naar mijn doel en ik vind het dankbaar werk. Bij Status Pro krijg ik de mogelijkheid om professionals te bemiddelen bij een werkgever waar zij graag voor zouden willen werken. Tegelijkertijd bemiddel ik werkgevers met de professionals die zij graag willen vinden en dat vind ik fantastisch.”

Wat voor meerwaarde ben jij voor de opdrachtgevers en professionals?
“Ik ben een Marketeer en ondernemer in de E-commerce met ruim twintig jaar ervaring. Hierdoor spreek ik dezelfde taal als mijn klanten. Dat zorgt ervoor dat ik zowel aan de professionalszijde als aan de werkgeverszijde heel goed kan meedenken, schakelen en adviseren. Als ik dan een Marketeer tegenkom die met passie en hart voor het vak willen werken, makes my day!”

Hoe ziet BU marketing volgens jou erover 5 jaar uit?
“Na 5 jaar is de BU Marketing en E-commerce, top of mind bij Marketing professionals en werkgevers. Uiteraard is dan het team ook uitgebreid, misschien wel met nog een vestiging erbij. Bovenal wil ik een sterke reputatie en imago gaan opbouwen waarbij de bemiddelde Marketeers over ons gaan praten.

Een Marketeer is een dromer en werkt graag met passie. Deze Marketeers wil ik graag helpen om daar te komen waar ze willen zijn.”

Connecting Talent with Opportunity
Wil jij jouw marketingcarrière starten of voortzetten bij één van onze eindklanten? Bekijk de vacatures op onze website of neem vrijblijvend contact op met onze Consultant Bayram Peksen.