BLOG

josh-anderson-8geGXcu7zzs-unsplash
magnet-me-sOObVT48N3I-unsplash

Werken bij WilroffReitsma: Marjolein vertelt

Als een full service provider en een grote speler in haar branche, zorgt WilroffReitsma ervoor dat IT en Telecom naadloos aansluit op de veranderende klantwensen. Dit doen ze door gedreven specialisten in te zetten. Om hier constant in mee te kunnen bewegen, is Status Pro sinds 2019 één van de vaste recruitmentpartners van WilroffReitsma en wordt er structureel gewerkt aan wervingscampagnes voor diverse functies; Marketing & Business Development Managers, Accountmanagers IT, Network- en System Engineers en nog veel meer. Om de groeiambities van de organisatie extra te versterken, heeft Status Pro een specialist in marketing en business development, genaamd Marjolein Tetteroo, verbonden aan WilroffReitsma.

Stel jezelf eens voor
“Mijn naam is Marjolein Tetteroo, ik ben 34 jaar en woon in Amersfoort met mijn man en twee zoons. Ik heb Tourism & Aviation Management gestudeerd aan de NHTV (tegenwoordig BUAS). Daarnaast fotografeer ik graag (met name automotive en mijn eigen gezin) en sport ik veel (tennis, golf, bootcamp).”

Hoe ben je met Status Pro in aanraking gekomen?
“Ik werd benaderd door Estafano van Aanholt.”

Hoe heb je de bemiddeling ervaren?
“Ik heb de bemiddeling ervaren als heel professioneel en plezierig. Er zijn genoeg “cowboys” in dit vak en heb vanuit de werkgeverskant ook vaak genoeg meegemaakt dat een recruiter maar zo snel mogelijk een ‘match’ wil hebben om zo maar de verdiensten binnen te halen. Dat is bij Status Pro absoluut niet het geval. Estafano nam de vacature al goed door in het eerste gesprek en kon een duidelijk beeld schetsen bij de organisatie. We hadden afgesproken dat hij alle info zou doorsturen en op basis daarvan hebben we gekeken of we door zouden gaan of niet. Zo gezegd zo gedaan en gedurende het hele traject heeft Estafano steeds keurig opvolging gegeven aan de gemaakte afspraken en was het plezierig werken.”

Sinds juli 2021 ben jij werkzaam bij WilroffReitsma. Hoe is het om daar werkzaam te zijn?
“Super leuk! Ik heb mijn man op dag 2 al geappt met de tekst “ik heb een goede keuze gemaakt!”. Nou, dan zit het wel goed. Het is een leuk bedrijf om voor te werken met hele diverse mensen over de verschillende afdelingen en twee prachtige kantoren in Amersfoort en Halfweg.”

Je bent werkzaam als Marketing en Business Development Manager bij WilroffReitsma. Kun je ons wat meer vertellen over deze rol.
“In deze rol ben ik verantwoordelijk voor alles wat er komt kijken bij de marketing van (de producten van) WilroffReitsma en haar partners. Denk aan online marketing, DM’s, eDM’s en het onderhouden van de website. Maar ook interne communicatiestukken en meeschrijven aan vacatureteksten.”

Waar haal jij de meeste voldoening uit in jouw functie?
“Vanuit mijn vorige functies ben ik heel erg gewend om commercieel te denken. Als een project of deal rond is omdat jij daarin hebt kunnen ondersteunen en dus de business hebt geholpen dan is dat heel gaaf.”

Je hebt een bachelor behaald in Tourism Management en veel kennis en ervaring opgedaan in deze branche. Hoe is de switch naar IT ontstaan?
“Ik werd benaderd door Estafano, omdat hij iemand zocht met zowel marketing- als sales ervaring. IT & Telecom vind ik een interessante branche en ik merk ook dat ik hier veel energie van krijg om alles te weten te komen over de producten en diensten die er zijn. Maar dan ben je er nog niet, want binnen de IT & Telecom ontwikkelen dingen in zo’n rap tempo dat je ook goed bij moet blijven, dat vind ik leuk.”

Wat doe jij om jouw kennis en expertise als Marketing en Business Development Manager te vergroten?
“Ik vind het zelf heel leuk om nieuwe kennis op te doen, dus als ik iets nog nooit heb gedaan dan is dat voor mij juist extra reden om wel iets te doen. Daarnaast hebben brutale mensen ook de halve wereld, dus moet je gewoon op mensen afstappen als je dingen niet weet om zo in de goede richting gewezen te worden.”

Welke ontwikkelingen heb jij al mogen initiëren of houd jij je mee bezig binnen WilroffReitsma?
“Wat dat betreft al zo veel, dat ik niet eens één ding specifiek zou kunnen noemen.”

Wat is jouw grootste prestatie tot nu toe?
“Ik zit hier nog niet zo lang, maar ik heb toch al wel het gevoel dat ik helemaal op mijn plek zit. Dat komt natuurlijk door het goede inwerkschema wat ze hier voor mij klaar hadden liggen, maar zeker ook omdat je zelf niet bang moet zijn om te vragen. Dat vind ik op zich wel een prestatie.”

Wat zijn jouw verwachtingen voor in de toekomst?
“Mijn verwachting is dat we WilroffReitsma nog verder op de kaart kunnen zetten als Managed Services Provider en dat ik als Marketing Manager daar een integrale rol in ga spelen.”

Connecting Talent with Opportunity
Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen bij WilroffReitsma en/of onze andere eindklanten? Of ben jij juist op zoek naar professionals binnen de marketing en/of sales? Neem dan contact op via hello@status-pro.nl of bel naar 0172-853292.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media