BLOG

20231125-STATUSPRO-133
Content Merchandise launch 1

Status Pro lanceert ‘Join the Legion’ – Een innovatieve Employer Branding campagne voor een nieuwe generatie professionals en atleten

Status Pro, een snelgroeiende intermediair op de arbeidsmarkt en bekend om zijn innovatieve aanpak in het verbinden van professionals met sterke werkgevers, kondigt de lancering aan van hun nieuwste employer branding campagne, ‘Join the Legion’. Deze campagne is specifiek gecreëerd voor de labels Status Pro, Status Pro Sport en Status Pro Esports.

De oprichting van Status Pro begon met een founder die een unieke passie heeft voor mode, entrepeneurship en voetbal. Oorspronkelijk gestart als bemiddelaar op de arbeidsmarkt, werd het aanbod later uitgebreid met het label Status Pro Sport als bemiddelaar in de professionele voetbalwereld en Status Pro Esports. De organisatie staat voor ambitie, groei en de drive om het beste in mensen naar boven te halen.

In 2022 werd ‘The Legion of Status Pro’ opgericht, waarbij een vergelijkbaar concept binnen de zusterorganisatie, Status Pro Sport, werd toegepast in de voetbalwereld. Status Pro fungeert als tussenpersoon voor professionals en voetballers, evenals werkgevers en clubs. De inspiratie voor de campagne komt voort uit twee opmerkelijke projecten. Ten eerste heeft Status Pro het marketingtraject voor het Nederlands Elftal tijdens het WK 2022 in Indonesië, in opdracht van de KNVB, met trots geleid. De supporters van het Nederlands Elftal staan bekend als ‘Het Legioen’. Daarnaast heeft Status Pro een toegewijd esports team, waarbij de synergie tussen IT en gaming een brug vormt die het bedrijf graag benut.

Centraal in ‘Join the Legion’ staat een nieuwe merchandise collectie die ontworpen is om de kernwaarden van professionaliteit, expertise, ambitie, betrouwbaarheid en een can-do mentaliteit uit te dragen. Deze unisex collectie is geschikt voor zowel de werkomgeving als vrije tijd en bevat items die variëren van eigentijdse kantoorkleding tot comfortabele streetwear. Elk item is zo ontworpen om toepasselijk te zijn bij diverse activiteiten, of dat nu op het werk is, in de sportschool of op het sportveld.

De campagne ‘Join the Legion’ is meer dan alleen een marketinginitiatief; het representeert een community en is een uitnodiging om deel uit te maken van een gemeenschap van gelijkgestemde professionals, e-sporters en voetballers.

Deze campagne zal worden uitgerold via verschillende media, inclusief digitale platforms, sociale media en evenementen, gericht op het verhogen van de zichtbaarheid van het merk Status Pro en het bevorderen van engagement binnen de professionele-, sport- en esportswereld.

Voor meer informatie over ‘Join the Legion’ of om deel uit te maken van deze community, kan je terecht op www. status-pro.nl/join-the-legion/ of contact opnemen met Thatiana Rodrigues Palitos, Senior Recruitment Marketeer, via hello@status-pro.nl of 0172334011.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media