BLOG

20230525-STATUSPRO-38
20231125-STATUSPRO-200

Kevin Silva: “We staan voor elkaar klaar, helpen elkaar waar nodig en streven naar greatness.”

Onze IT Engineer, Kevin Silva, sloot het jaar 2023 af in stijl.  Hij won The Status Pro Legionnaire Award tijdens onze jaarlijkse Status Pro Awards. In dit interview deelt Kevin  hoe zijn skills en motivatie hebben gezorgd voor deze prestatie en nominatie.

Kevin blikt terug op zijn winst van de nominatie ‘The Status Pro Legionnaire 2023’: “Het was heel tof en een mooie verrassing. Ik had het echt niet zien aankomen. Hoewel ik mijn stem voor anderen had uitgebracht, bleek het team op mij gestemd te hebben. Ik ben er erg blij mee en waardeer het team voor de mooie toelichting. Dus, nogmaals dank aan het team en ook een schouderklopje voor mijzelf.”

“Wat geleid heeft tot deze prestatie, is simpelweg doen wat ik moest doen en wat ik van mijzelf verwachtte. Goed werk leveren, ervoor zorgen dat er niets te klagen valt, toewijding tonen, mijn eigen doelen behalen en mijn uiterste best doen.”

Sinds januari 2023 is Kevin onderdeel van The Legion of Status Pro. Hij benadrukt het trotse gevoel van samenhorigheid als onderdeel van deze community, het legioen laat de leeuw niet in zijn hemd staan. “We staan voor elkaar klaar, helpen elkaar waar nodig, sparren samen over nieuwe ideeën of hoe er iets verbeterd kan worden en streven naar greatness” deelt Kevin enthousiast. Zijn woorden laten de kracht van samenwerking, binnen The Legion of Status Pro zien.

Recentelijk bekroond met een mooie titel, blijft Kevin zich ontwikkelen als IT-professional. Hij behaalde namelijk zijn tweede Citrix-certificaat. In 2024 wil Kevin alle skills verbeteren, het kan altijd beter, zowel zakelijk als privé. Daarnaast vertelt hij dat hij dit jaar voor het eerst vader zal worden, dus ook aan deze skill zal gewerkt worden dit jaar.

Het laatste project waar Kevin aan bij heeft mogen dragen bij NS is positief tot een eind gekomen: “Dit was een leuke, maar ook interessante opdracht. Ik was onderdeel van een goed team met gespecialiseerde professionals, waar ik veel van heb kunnen leren. Ik raad NS dan ook zeker aan als werkgever.”

Nu klaar voor een volgende nieuwe uitdaging, vertelt Kevin: “Mijn ideale project is een uitdagend project waar ik kan groeien en mijzelf naar the next level kan brengen.” Zijn antwoord toont een duidelijk streven naar uitdaging en persoonlijke groei, wat laat zien dat hij vastberaden is om zichzelf continu te verbeteren. Dit maakt hem niet alleen een ambitieuze professional maar ook iemand die het beste presteert in een omgeving die groei en uitdaging stimuleert.

Join the Legion
Wil jij ook onderdeel worden van onze ‘Legion’ van top Engineers in Nederland en jouw skills tot het hoogste niveau ontwikkelen? Join us now!

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media