CASE

Vacature content (2)
Vacature content (1)

Mercedes-Benz Financial Services

Klant
Mercedes-Benz Financial Services
Jaar
2021
Vakgebied
BANK EN VERZEKERINGEN

Mercedes-Benz Financial Services, financiële service voor ‘s wereld meest waardevolle premium automerk. Mobiliteit, daar draait het om bij Mercedes-Benz Financial Services. Je least, financiert en verzekert onder één dak bij een professionele partij met passie voor auto’s. Of het nu gaat om één auto of om een wagenpark van honderden voertuigen, zij zijn gedreven in het vinden van de oplossingen op maat. Service staat bij hen hoog in het vaandel en dagelijks staan alle medewerkers één voor één klaar om de klanten topkwaliteit te laten ervaren in lease-, financierings- en verzekeringsproducten.

Als premium merk is Mercedes-Benz één van de leiders in (technologische) ontwikkelingen binnen de Automotive. Het internationale karakter van de organisatie speelt hierbij een belangrijke rol. Door het internationale karakter is er veel contact met afdelingen en collega’s uit andere landen. De organisatie is constant in beweging en aan verandering onderhevig. Om constant mee te kunnen bewegen met deze veranderingen, is Status Pro sinds 2019 één van de vaste recruitmentpartners van Mercedes-Benz Financial Services en werken wij structureel aan wervingscampagnes voor diverse functies. Sinds 2019 zijn er al mooie bemiddelingen tot stand gekomen en hebben wij Mercedes-Benz Financial Services verbonden aan Jeremy Drost, Rachel Biesheuvel, Darryl Nelson, Rachel Biesheuvel, Priscilla Klarenbeek, Arminda Eersteling, Jordie Derksen, Ineke van Dijken en Margot Vleggeert. Deze professionals worden gedetacheerd en uitgezonden in de functies van Verzekeringsadviseur Particulier en Zakelijk, Sales Insurance Medewerker, Product Support Officer, Collection Officer, Sales Support en Medewerker Kredietadministratie.

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen bij Mercedes-Benz Financial Services en/of onze andere eindklanten? Of ben jij juist op zoek naar professionals binnen de verzekeringen? Neem dan contact op met onze Managing Consultant Bank en Verzekeringen, Jamuel van Aanholt via hello@status-pro.nl of bel naar 0172-853292.

Bron: Mercedes-Benz Financial Services

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media