CASE

MicrosoftTeams-image (13)

Status Pro wordt exclusieve recruitment partner van Heinenoord Holding

Klant
Heinenoord Holding
Jaar
2022
Vakgebied
BANK EN VERZEKERINGEN

Heinenoord Holding stelt Status Pro aan als exclusieve recruitment partner. Beide partijen werkten al succesvol met elkaar samen en hebben besloten om de samenwerking te intensiveren. Status Pro is als leverancier van ambitieuze professionals nu ook actief als strategisch partner. Naast de invulling van de vacatures bij alle entiteiten die vallen onder de Heinenoord Holding, zal Status Pro ook verantwoordelijk zijn voor de employer branding, werken bij website en vacature marketing.

Heinenoord Holding opereert onder meerdere entiteiten en kenmerkt zich als een volmacht bedrijf met volmachten van meer dan 20 gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Ooit gestart als familiebedrijf, maar klein dat zijn ze allang niet meer. Met maar liefst 500 medewerkers is Heinenoord Holding een grote speler in de markt op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen voor zowel zakelijke als particulieren klanten.

Heinenoord Holding en haar labels hebben grote ambities. Zo willen zij binnen drie jaar op een marktleidende positie in het zelfstandig intermediair kanaal staan. Om de top te bereiken is Heinenoord Holding altijd op zoek naar mensen die kansen zien én grijpen. Kansen om je als professional te ontwikkelen en mee te groeien.

Als expert en sparringpartner op recruitment gebied zal Status Pro een constructieve bijdrage leveren om deze doelstelling te behalen. Door middel van een Recruitment Proces Outsourcing (RPO) zullen meerdere professionals op de vacatures van o.a. de labels Fidus en Heinenoord Assuradeuren worden aangesloten. RPO betekent maatwerk, waarbij de strategie van de labels wordt onderzocht en doorvertaald in unieke content, data gedreven wervingscampagnes en een versterking van het werkgeversmerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden die Status Pro biedt? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via het nummer 0172334011 of per email aan hello@status-pro.nl.