CASE

Budget-energie-8-1024x600
normal_share_image_1579532189

Budget Energie

Klant
Budget Thuis
Jaar
2021
Vakgebied
IT

Ruim één miljoen mensen krijgen groene stroom en gas van Budget Energie. Budget Thuis levert energie- en telecomdiensten onder één dak. Producten die je móet hebben, maar eigenlijk geen omkijken naar wil hebben. Stroom, gas, internet, tv én mobiel tegen een lage prijs, zonder gedoe. Met de energiemerken Budget Energie en NLE en daarnaast Budget Alles-in-1 én Budget Mobiel, voorzien zij al ruim 850.000 klanten.

Bij Budget Thuis worden ze gedreven door ambitie en de wil om in alles wat we doen nog beter te worden. Zij doen dan ook zoveel mogelijk zelf en denken buiten de gebaande paden. Bij Budget Thuis houden zij dan ook van slimme, creatieve oplossingen en dagen elkaar continu uit om tot het beste resultaat te komen.

Dit kunnen zij niet zonder inbreng van onze mensen dus er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Status Pro is een de vaste recruitmentpartner van Budget Thuis en wij werken structureel aan de wervingscampagnes voor diverse functies. Dit jaar hebben wij Budget Thuis bijvoorbeeld al kunnen verbinden aan Daniel, Nandini en Stefan. Zij zijn direct in dienst getreden in de functies PHP Developer, QA Engineer (Front-End) en WebDeveloper (Front-End).

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen bij Budget Thuis en/of een andere organisatie? Of ben jij juist op zoek naar Developers? Neem dan contact op met onze Managing Consultant IT Development, Masora Lilipaly via hello@status-pro.nl of bel naar 0172-853292.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2023
Volg ons via social media