CASE

KPN
tyler-lastovich-kylL5DcscOA-unsplash

KPN

Klant
KPN
Jaar
2019
Vakgebied
IT | SALES

We hoeven u vast niet uit te leggen dat verkopen een vak is. Vooral als het gaat om IT- en telecomdiensten. Dan is een ‘outside in’ klantbenadering een keiharde eis. Op zoek naar de latente behoefte, zodat u altijd op het juiste niveau instapt in de salescycle van uw potentiële klanten. Daar zijn hele specifieke vaardigheden voor nodig. Het stellen van de juiste vragen bijvoorbeeld. Maar ook de eigenschappen om de klant kwalitatief te helpen met inkopen. Een compleet andere discipline dan het traditionele productverkopen!

Sales Value is een hecht team van ervaren verkopers die beschikken over de technieken en vaardigheden om IT- en telecomdiensten te verkopen. Met zichtbaar meer rendement en kortere salescycles. Daarom worden zij zo gewaardeerd door hun opdrachtgevers, maar vooral ook door de klanten van deze opdrachtgevers. Sales Value werkt uitsluitend uit naam en in opdracht van KPN en Telfort Zakelijk.

Sinds 2013 voorziet Status Pro dit team landelijk in de juiste Sales Professionals die de producten en diensten van KPN en Telfort in de markt zetten. Wij zien het als onze primaire taak om adequaat te anticiperen bij verschuiven en groei binnen het verkoopteam. Belangrijk detail is dat we uitsluitend bemiddelen voor pro-actieve sales professionals die in staat zijn om als trusted advisors op te treden en vanuit een adviserende rol, oftewel oplossingsgericht, kunnen verkopen. Deze principe is ook bekend als consultative selling en wordt als een is een grote vereist in onze definitie van sales!