CASE

T2875-60_CompleteStillness_Mobile-ec5fc28b-de39-43c2-ab67-2e43c33d1d5b
tacx-flux-s-smart-fietstrainer

Tacx

Klant
Tacx
Jaar
2021
Vakgebied
IT

Gebouwd voor de toekomst. Vier eenvoudige woorden die de producten, het bedrijf en de cultuur beschrijven. Als toonaangevende wereldwijde fabrikant op het gebied van navigatie en GPS maken zij innovatieve producten die gebruikt kunnen worden in auto’s, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en tijdens het sporten. Producten die aansluiten bij de passie en belangrijke activiteiten in het leven van hun klanten.

Door het bedrijfsmodel met “verticale integratie” houden zij alle ontwikkeling-, productie-, marketing- en voorraadprocessen in eigen hand, waardoor ze een betere controle hebben over planning, kwaliteit en service. De gebruiksvriendelijke producten zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en uitstekende waarde. Ze beschikken tevens over innovatieve functies, die het leven van onze klanten veraangenamen.

Garmin telt meer dan 16.000 medewerkers in 82 vestigingen over de hele wereld. Zij nemen de beste talenten aan en bieden medewerkers een concurrerend salaris, royale secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en een leuke en boeiende werkomgeving die een langdurige bijdrage aanmoedigt.

Status Pro is de wervingspartner van het toenmalige Tacx, dat inmiddels is overgenomen door Garmin. Wij verbinden hen aan de juiste IT professionals binnen IT Infra en Development. Zo ook met Anand, die is aangesloten in vast dienstverband voor de functie Medior Java Developer. Ondanks de schaarste in de markt is het ons gelukt om een succesvolle wervingscampagne in samenwerking met Tacx op te zetten en de vacature in te vullen. Wij zijn momenteel weer op zoek naar de volgende Developers en Infra Specialisten.

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen bij Garmin en/of een andere organisatie? Of ben jij juist op zoek naar Developers? Neem dan contact op met onze Managing Consultant IT Development, Masora Lilipaly via hello@status-pro.nl of bel naar 0172-853292.