CASE

d1396x698
jordan-encarnacao-c0rplvWqyZk-unsplash

Universiteit Leiden

Klant
Universiteit Leiden
Jaar
2022
Vakgebied
IT

De universiteit Leiden is één van Europa’s meest gerenommeerde en oudste universiteiten van Europa. Dagelijks maken tienduizenden studenten, medewerkers en alumni gebruik van de zeer uiteenlopende IT-voorzieningen. Hierdoor zijn de werkzaamheden en technieken, die toegepast worden, al aardig up-to-date en leunt het tegen de principes van het bedrijfsleven aan. Het gevolg daarvan is dat je altijd wel de vragen kunt stellen als ‘hoe kan dit beter?’ of ‘hoe kan dit versneld worden?’

Doordat de universitaire bedrijfsontwikkelingen continue vertaald moeten worden naar technische implementaties, zocht de Universiteit Leiden een IT-professional die hierbij kon ondersteunen. De grootste uitdaging lag in het bouwen van een nieuw datacenter. De lopende werkzaamheden mochten niet onderbroken worden en stapsgewijs vond de overgang van de oude naar de nieuwe hardware plaats. Om dit te faciliteren, werd onze veelzijdige Engineer, Gregory verbonden aan de Universiteit Leiden.

Bij Status Pro zijn wij van mening dat de nieuwe IT-professionals niet alleen worden gevormd door een academische of universitaire achtergrond, maar ook door een proces van continue zelfontplooiing, sociale interactie en bewustwording van innovatie! Status Pro biedt daarom professionals de mogelijkheid zichzelf te kunnen ontwikkelen in een omgeving die het beste op hun behoeften en talenten aansluit middels een community. Heb jij ook de ambitie om de volgende stap in jouw carrière te nemen? Of ben jij juist op zoek naar professionals binnen de IT? Neem dan contact op via hello@status-pro.nlof bel naar 0172-334011.

Bron: Universiteit Leiden

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2023
Volg ons via social media