CASE

Nippon
Nippon-Express-1060

Nippon Express

Klant
Nippon Express
Jaar
2021
Vakgebied
LOGISTIEK | FINANCE

Nippon Express is een logistiek bedrijf dat wereldwijd bekendheid geniet en bekend staat als de freight forwarder van Nederland. Ze zijn meer dan 80 jaar geleden begonnen als logistiek dienstverlener en hun activiteiten voor vervoer over land gaan terug tot 1872. Bij Nippon Express bieden ze complete zakelijke oplossingen door verschillende vervoerswijzen over de hele wereld te integreren. Sinds de oprichting heeft de Nippon Express Group zijn logistieke sterke punten gebruikt om mensen, bedrijven en regio’s over de hele wereld met elkaar te verbinden. Op deze manier heeft Nippon Express de sociale ontwikkeling voortdurend ondersteund. Hoewel hun missie nooit verandert, gaan zij continu vooruit om aan de veranderende behoeften van de wereld te voldoen.

Zonder compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid en met een sterke focus op milieukwesties, streven zij er voortdurend naar om innovatieve oplossingen te leveren aan de volgende logistieke grens. Zij zullen voor altijd trots zijn op ons vermogen om vertrouwen te wekken en gehoor te geven aan de roep van de samenleving. Elke beweging die zij maken is gericht op het bevorderen van de samenleving en een verrijkt leven te creëren voor toekomstige generaties.

Wegens de logistieke groeiontwikkelingen binnen de Nederlandse locaties ontstaan er met regelmaat carrièrekansen bij Nippon Express. Status Pro is verantwoordelijk voor de werving voor praktisch alle functies binnen de organisatie van de warehouse, tot aan specialistische- en leidinggevende functies. Onze domeinspecialisten werken hier dagelijks aan wervingscampagnes op uitzendbasis en voor vaste functie. De financiële afdeling bij Nippon Express Nederland is door Status Pro mede geherstructureerd met nieuw talent. Zij zijn in eerste instantie op tijdelijke basis tewerkgesteld en vervolgens na een goede (inwerk-)periode ‘overgenomen’ in vaste dienst door Nippon Express. Op deze wijze kan de organisatie zich focussen op hun expertise binnen de logistiek, verder groeien en gebruik maken van een verlengde proeftijd. Bij Status Pro werken wij met Recruitment Consultants die deze inhoudelijke (wervings-)vraagstukken hebben kunnen realiseren binnen de gestelde termijnen. Het speelt hierin ook een aanzienlijke rol dat wij onze recruitment vaardigheden combineren met een arbeidsverleden in, zowel de logistieke als finance sector.

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen bij Nippon Express en/of een andere organisatie? Of ben jij juist op zoek naar Finance en/of Logistieke professionals? Neem dan contact op met onze Recruitment Consultant, Theo Doetawihardja via hello@status-pro.nl of bel naar 0172-853292.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media