CASE

4.4_STEFNL_0
STEF_Scania-2-pers-2020
Composition with assorted organic food products on the table

STEF Nederland

Klant
STEF Nederland
Jaar
2021
Vakgebied
LOGISTIEK | FINANCE

Ben jij klaar voor een uitdagende ervaring, waarbij je bouwt aan de toekomst? Bij STEF staat de medewerker centraal in onze relatie. Dit betekent voor jou, dat jij jezelf kunt ontwikkelen in een stimulerende omgeving. Unieke knowhow, betrokken teams, innovaties: werken bij STEF is een boost voor jouw carrière!

STEF is een internationaal erkende onderneming. In hun lange geschiedenis hebben zij duurzame groei gehandhaafd en een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Zij delen dit succes met al onze werknemers. Zij streven naar het allerbeste: je kunt jezelf ontwikkelen op een werkplek waar het enthousiasme en de motivatie van vakmensen de boventoon voeren. De teams bestaan uit toegewijde en enthousiaste mensen. Zij bieden jou de juiste omgeving om te groeien en steeds verder te komen op je carrièrepad.

Status Pro is in eerste instantie begonnen met de invulling van de vacature Financieel Administratie Medewerker. Deze functie is ingevuld op uitzendbasis, waarbij zowel STEF als de uitzendkracht de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van een verlengde proeftijd. Dit met als doel om naar verloop van tijd de uitzendovereenkomst om te zetten naar een (vaste) aanstelling direct bij STEF. Dit brengt de nodige voordelen met zich mee voor alle partijen. Na een goede afloop van dit recruitmenttraject, hebben wij de handen nog meer in een geslagen en is Status Pro momenteel de vaste recruitmentpartner van STEF op het gebied van Logistiek, Finance en IT.

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen bij STEF en/of een andere organisatie? Of ben jij juist op zoek naar Finance en/of Logistieke professionals? Neem dan contact op met onze Recruitment Consultant, Theo Doetawihardja via hello@status-pro.nl of bel naar 0172-853292.

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2024
Volg ons via social media