CASE

robin-van-geenen-YBcjvOiwMXM-unsplash
jason-wang-NxAwryAbtIw-unsplash

Kersten BV

Klant
Kersten BV
Jaar
2021
Vakgebied
MARKETING

Kersten is één van de grootste trendsettende internationale leveranciers in woonaccessoires voor B2B. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en in 1969 begonnen met enkel fotolijstjes, maar inmiddels uitgegroeid tot een uiteenlopend assortiment van ruim 9000 woondecoratie items. Wat maakt hen anders dan alle anderen? Met hun scherpe neus voor trends, eksteroog voor mooie dingen en eigen creativiteit in productontwikkeling, zet Kersten elk half jaar eigen onderscheidende collecties neer.

Mede hierdoor is Kersten in staat om diverse doelgroepen te bedienen. Zij halen inspiratie uit alle hoeken van de wereld en dit komt bij elkaar in hun1200m2 showroom, bij Cash & Carry’s in de webshop. In maar liefst achttien thema’s voor elke woonsmaak. Van modern klassiek tot zeer trendy en hip. Met het aanleveren van productdata, fotografie en oplossend gericht meedenken met de klanten, zijn zij in staat om de juiste beleving zowel online als in de showroom te creëren.

Kersten zag een exponentiele groei in de webshop mede door de ontwikkelingen omtrent Covid-19. Tevens ondergingen ze door een transitie waarbij een nieuw E-commerce platform werd geïmplementeerd. Om de webshop en hun marketing naar het volgende niveau te tillen heeft Status Pro twee sterke professionals verbonden die kennis hebben op het gebied van E-commerce, (online) marketing en UX/UI design.

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen bij Kersten en/of onze andere eindklanten? Of ben jij juist op zoek naar professionals binnen de marketing? Neem dan contact op via hello@status-pro.nl of bel naar 0172-853292.

Bron: Kersten