CASE

kal-visuals-UqLV5o9h3ZQ-unsplash
jonathan-kemper-IZcbhj6tbos-unsplash

WilroffReitsma

Klant
WilroffReitsma
Jaar
2021
Vakgebied
MARKETING | SALES

Steeds meer nieuwe technologieën vervangen traditionele IT in rap tempo. Kijk maar naar het fenomeen thuiswerken. Dit is niet meer weg te denken uit de huidige arbeidsmarkt en kan zowel voor werknemer als werkgever gunstig zijn. WilroffReitsma speelt hier een cruciale rol in. Als een belangrijke speler binnen de zakelijke IT- & Telecom branche bieden zij geïntegreerde oplossingen aan om de werkplek steeds mobieler te maken. De organisatie beschikt over een gezonde dosis ambitie, is gedreven en helpt hun vaste relaties met relevante behoeften: efficiënter werken, beter communiceren, beter differentiëren en sneller groeien. Het team beschikt over echte deskundigen met enorm veel kennis en jarenlange ervaring. Zij geloven dat je het beste resultaat bereikt als je samenwerkt en daarom hechten zij veel waarde aan een open cultuur waarin iedereen voor elkaar klaarstaat.

Als een full service provider en een grote speler in haar branche, zorgt WilroffReitsma ervoor dat IT en Telecom naadloos aansluit op de veranderende klantwensen. Dit doen ze door gedreven specialisten in te zetten. Om hier constant in mee te kunnen bewegen, is Status Pro sinds 2019 één van de vaste recruitmentpartners van WilroffReitsma en wordt er structureel gewerkt aan wervingscampagnes voor diverse functies; Marketing & Business Development Managers, Accountmanagers IT, Network- en System Engineers en nog veel meer.

Om de groeiambities van de organisatie extra te versterken, heeft Status Pro een specialist in marketing en business development verbonden aan WilroffReitsma. Met deze expertise worden de commerciële doelstellingen door middel van ijzersterke marketingcampagnes en conversie optimalisatie gerealiseerd.

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen bij WilroffReitsma en/of onze andere eindklanten? Of ben jij juist op zoek naar professionals binnen de marketing en/of sales? Neem dan contact op via hello@status-pro.nl of bel naar 0172-853292.

Bron: WilroffReitsma

 

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2023
Volg ons via social media