BLOG

KPN

De best scorende Accountmanager worden: Mathijs Westerhof vertelt

SalesValue is een jonge, dynamische organisatie die snel groeit. Ze zijn gespecialiseerd in het verkopen van IT- en telecomdiensten van o.a. KPN aan zakelijke klanten. Sinds juli 2021 is Mathijs Westerhof in dienst getreden binnen KPN in de rol van Accountmanager Zakelijk. KPN is één van de landelijke telecomproviders van SalesValue. In de rol van Accountmanager is Mathijs nauw in contact met klanten om hun vraagstuk op te lossen. Lees hier meer over Mathijs zijn ervaring en ambitie.

Stel jezelf eens voor
“Mijn naam is Mathijs Westerhof. Ik ben Accountmanager Zakelijk bij KPN. Mijn hobby’s hebben allemaal te maken met de gezelligheid opzoeken. Van een drankje doen met vrienden tot lekker toeren met een cabrio. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in politiek en alles wat daarbij komt kijken.”

Wat is jouw huidige rol binnen SalesValue / KPN?
“Zoals ik al zei ben ik Accountmanager bij KPN. SalesValue is het directe kanaal voor het verkopen van KPN ÉÉN. Als Accountmanager ga je langs bij klanten om hun vraagstuk met betrekking tot hun ICT op te lossen. Het is een dynamische baan met veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid. Je bent eigen ondernemer in je eigen regio.”

Wat spreekt jou het meeste aan in werken bij SalesValue / KPN?
“Het contact met klanten en de vrijheid die je hebt om het tot een succes te maken. Elke dag begin je anders. De ene dag begin je met een afspraak bij een vaste klant en de andere dag begin je met een meeting met het team. Hoe je de dag daarna indeelt is volledig aan jezelf. Het is belangrijk dat je je target haalt. Je geeft zelf invulling aan hoe je dit realiseert. De vrijheid en verantwoordelijkheid is heerlijk, maar je moet er wel mee kunnen omgaan.”

Waar haal jij de meeste voldoening uit binnen jouw functie?
“Ik haal voldoening uit het scoren op mijn target met een goede privé-werk balans. Je werkt om te leven, je leeft niet om te werken. Dit is eigenlijk hoe ik elke dag begin en dat is een heerlijke gedachte.”

Wat is jouw grootste prestatie tot nu toe?
“Dat ik halverwege het jaar, op 15 juni 2022 om precies te zijn, mijn jaartarget al heb binnengehaald.”

Wat zijn verder jouw ambities binnen SalesValue / KPN?
“Mijn ambities zijn doorgroeien tot Senior Accountmanager. Daarnaast wil ik de best scorende Accountmanager worden binnen de organisatie.”

Hoe zal SalesValue jou hierin ondersteunen?
“Met dezelfde vrijheid die ik nu heb. Daarnaast worden problemen/vragen snel opgelost. Stel je hebt hulp nodig bij een klantcase word je altijd geholpen door collega’s en/of je manager.”

Hoe ben je met Status Pro in aanraking gekomen?
“Via LinkedIn ben ik benaderd door Lennart van der Doelen, Recruitment Consultant bij Status Pro. Dit is in juni 2021 geweest.”

Hoe heb je het proces met Status Pro ervaren?
“Heel fijn. Van snelle reacties op de LinkedIn chat en mail tot goede en duidelijke telefoongesprekken. Het is heel snel gegaan. Vanaf het eerste contactmoment tot mijn plaatsing is er altijd goede ondersteuning geweest. Daarnaast is de nazorg heel fijn. De telefoongesprekken om te vragen hoe het nu is geeft een goed gevoel.”

Welke tip zou je willen meegeven aan je mede-professionals?
“Zorg dat je zo vaak mogelijk met plezier je werk doet. Tuurlijk zitten er mindere dagen bij. Laat dit niet de fijne kant van je werk overschaduwen. Het is namelijk de mooiste baan die er is. Bij klanten op bezoek gaan en met hen in gesprek gaan om samen tot een oplossing te komen, geeft een heel fijn gevoel.”

Connecting Talent with Opportunity
Heb jij ook de ambitie om een volgende stap te maken binnen de sales? Status Pro is continu bezig om professionals te verbinden aan hun volgende uitdaging. Ben jij benieuwd hoe wij jou hierin kunnen ondersteunen? Bekijk dan onze vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op!

VOOR OPDRACHTGEVERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CONTACT
Raoul Wallenbergplein 23
2404 ND Alphen aan den Rijn

hello@status-pro.nl
0172-334011

Direct contact STEL JE VRAAG AAN THATIANA
Status Pro BV - © 2023
Volg ons via social media