Sales Professional

B2B sales is aan het veranderen. De grootste reden daarachter is de groei aan informatie die sales mensen binnen handbereik hebben. Zowel het sales proces als het aankoop proces zijn vandaag de dag digitaler. Deze ontwikkeling – samen met de nieuwe technologieën – hebben ervoor gezorgd dat de hoeveelheid data en inzichten die sales organisaties hebben over hun prospects en klanten enorm is gestegen. Bovendien is er momenteel een compleet nieuwe generatie sales professionals die de markt betreden. Steeds meer bedrijven zullen deze individuen en teams willen aansluiten, aangezien zij enorm goed met nieuwe technologie kunnen omgaan en dit kunnen omzetten in commercieel succes.

De huidige sales professionals komen er niet meer mee weg om enkel te denken aan het transactioneel verkopen van een product en/of dienst. Onze kandidaten zijn pro-actieve sales professionals die kunnen optreden als een trusted advisor binnen een bepaald vakgebied. Dit houdt in dat zij – vaak oplossingsgericht – middels een ‘consultative selling approach’ werken om prospects en klanten vanuit een adviserende rol een product of dienst aan te bieden. Belangrijk detail hierin is dat zij niet enkel het closen van een deal voor ogen hebben, maar ook denken aan het opbouwen en onderhouden van een duurzame klantrelatie. Dit gaat vaak gepaard met beheersen van de juiste domeinkennis binnen een specifieke branche.

Ben jij een MVP en wil je kennismaken?

Benieuwd naar wat Status Pro voor jouw carrière kan betekenen? Neem direct contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie of bekijk hier het overzicht van onze vacatures.

REFER A FRIEND!

Ken jij een Sales Professional die perfect aansluit op een of meerdere vacatures? Neem direct contact op met een consultant, breng ons in contact met iemand uit jouw netwerk en verdien €350,- netto.

Zane Drijsen
Recruitment Consultant

Status Pro B.V.
Leidse Schouw 2
2408 AE Alphen a/d Rijn
T +31 (0)172853292
E zane@status-pro.nl


Cases

In het onderdeel cases kan je meer lezen over ervaringen van professionals die dankzij StatusPro een baan hebben gevonden.

Deel met een vriend