CASE

large-pr20univenaaldwijk10
sigmund-mJCiSy_0gU8-unsplash
copernico--8DAN9_oi8g-unsplash

Univé

Klant
Univé
Jaar
2021
Vakgebied
BANK EN VERZEKERINGEN

Naam: Nina Khosravinia
Geboortedatum: 27-07-1992
Woonplaats: Rotterdam
Opleiding: HBO Rechten
Functie: Juridisch Ondersteuner
Werkt bij: Univé

Univé is een coöperatieve verzekeraar en dat betekent: risico’s delen. Risico’s die de klant niet alleen kan of wil dragen. Zij vinden het belangrijk dat klanten inzicht hebben in hun eigen financiële situatie en biedt een totaalpakket van verzekeringen, hypotheken en overige financiële diensten aan. Zij streven ernaar om de klanten te voorzien van het beste advies. Met winkels verspreid over de provincies Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland en Zuid-Holland, wordt zowel de particuliere als zakelijke markt bediend en is er altijd een Adviseur in de buurt. De verzekeringswereld is een dynamische, waarbij regelmatig veel carrièremogelijkheden ontstaan. Zo bemiddelde onze Consultant Jamuel van Aanholt een jonge en ambitieuze professional, genaamd Nina Khosravania. Nina wist na bijna drie jaar weer – nadat ze haar bachelor in rechten behaalde – een terugkeer te maken naar het juridische werkveld en is sinds maart 2021 werkzaam bij Univé als Juridisch Ondersteuner.

Kan je wat over jezelf vertellen?
Ik ben Nina, 28 jaar jong en ik woon in Rotterdam. Mijn studie rechten heb ik afgerond in 2018. Sindsdien heb ik een zijstap genomen richting de financiële dienstverlening. Het begon allemaal bij Quion als Incasso Medewerker. Daarna heb ik aan mijn eerste project gewerkt binnen Achmea. Het project duurde een half jaar. Na Achmea ben ik terecht gekomen bij DPA in Amsterdam. Vervolgens ben ik naar Allianz gegaan op de afdeling ORV als Acceptant. Na enige tijd daar werkzaam te zijn, wilden ze mij graag intern hebben voor AOV als Acceptant, maar dan op de medische afdeling. De medische afdeling bleek toch niet helemaal een match te zijn. Zodoende ben ik actief op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging die daadwerkelijk bij mij past. Zo kwam ik bij Univé terecht voor regelgeving en verzekering. Ik had nooit gedacht dat ik op deze positie terecht zou komen. Het is een hele brede functie. Binnen deze functie krijg ik veel uitdagende situaties buiten mijn specialisatie. Dat zorgt voor veel uitdagend werk.

Hoe ben jij in aanraking gekomen bij Status Pro?
Ik kreeg een bericht via LinkedIn van Jamuel van Aanholt, Recruitment Consultant bij Status Pro. Hij vertelde dat Status Pro een functie had die bij mij paste. Het waren geen standaard functies voor Jamuel. Hij had namelijk nog niet eerder geworven voor deze functie. De baan die ik aangeboden kreeg, was eigenlijk een senior functie. Doordat ik er zo lang uitgelegen heb, was ik eigenlijk meer een junior. Toch hebben wij niet opgegeven en ben ik het geworden bij Univé.

Waarmee heeft Status Pro jou kunnen helpen?
Als je een tijdje uit het juridische werkveld ligt, kom je moeilijk tussen de sollicitanten uit. Daar heeft Status Pro mij erg goed mee kunnen helpen. Uiteindelijk hebben ze mij daar een extra in kunnen bieden.

Wat is jouw ervaring met Status Pro?
Ik heb een hele goede ervaring met Status Pro. Ik heb ook een review achter gelaten bij Jamuel. Ik ben goed benaderd en had niet het gevoel dat er een druk achter zat. Toch werd ik op korte termijn geholpen. Status Pro had zich goed ingelezen in mij. Jamuel had gekeken naar mij als persoon en mijn interesses. Dat liet hij zien door daadwerkelijk te luisteren naar wat ik wilde. Hij was altijd eerlijk tegen mij en daar hield ik echt veel van. Ik kreeg het gevoel alsof ik bij Status Pro niet één van de velen was.

Kan je wat vertellen over je huidige werk?
Ik werk als Klachtencoördinator en Juridisch Ondersteuner. Ik kijk naar een klacht en de ernst ervan. Die stuur ik door naar de Klachtenbehandelaars. De complexere klachten behandel ik ook zelf. Ik zorg ervoor dat de doorlooptijden daarvan goed zijn. Kortom, dat de klachten op tijd afgehandeld zijn.

Ik werk ook als Juridisch Ondersteuner. Dat is een heel breed vak. Van advies tot inhoudelijk. Er kan aan mij gevraagd worden om een contract of een huurovereenkomst te bekijken, maar ik kan eveneens deelnemen aan zittingen m.b.t. ernstige klachten bij de rechtbank.

Waar haal je de meeste voldoening uit?
Mijzelf ontwikkelen en ontplooien. Ik kijk altijd of er de mogelijkheid is om mijzelf te ontwikkelen en dat er een opleidingsbudget is. Het belangrijkste is de ontwikkeling van mijzelf daar haal ik ook voldoening uit.

Wat doe jij om jouw kennis en expertise als Juridisch Ondersteuner te vergroten?
Ik maak gebruik van de opleidingen binnen Univé (‘De Opleidingsacademie’). Ik heb nog een opleiding binnen de verzekeringen met recht en fraude. Ik heb ook aangegeven dat ik een master zou willen doen en die mogelijkheid was er ook zeker vanuit Univé met het opleidingsbudget.

Welke ontwikkelingen houd jij nauwlettend in de gaten binnen de juridische wereld?
De wetten veranderen continu. Ik houd daarom de kranten / het nieuws goed in de gaten. Tevens heb ik mijzelf aangemeld in de verzekeringsbranche daar krijg ik wekelijks informatie van. Daarnaast heb Ik afgesproken om één keer in de week vrij te houden om de wijzigingen door te nemen. Onder collega’s wordt ook veel besproken over veranderingen binnen dit vak.

Wat zijn jouw (persoonlijke) doelstellingen voor 2021?
Binnen de opleidingsacademie van Univé kan ik veel kiezen, cursussen volgen, artikelen maken en mails schrijven. Kennis is voornamelijk prioriteit nummer één. Ik wil altijd mijn kennis vergroten.

Daarnaast vind ik Lean werken met werkprocessen erg aantrekkelijk. Methoden van werken, zoals Scrum en Lean zie je de laatste tijd steeds vaker binnen organisaties.

Wat wil je graag meegeven aan mede-professionals?
Je moet blijven doen wat je leuk vindt en niet te lang hangen in het vertrouwde werkgebied. Ik zat daardoor erg lang vast. Daardoor ben ik er te lang uit geweest. Ik denk dat als je doet wat je leuk vindt, dat je dan de grootste stappen maakt. En blijf vooral jezelf ontwikkelen. Ga op zoek naar nieuwe uitdagingen, ook binnen je huidige functie.

Bron: Nina Khosravinia, Univé

OOK OP ZOEK NAAR SALES MENSEN?

Ben je enthousiast geworden voor de functie Binnendienstmedewerker Volmacht? Graag ontvangen we je motivatiebrief en CV. Je kunt deze sturen naar solliciteren@status-pro.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar Jamuel van Aanholt, bereikbaar op 0172-853292.

VOLG ONS

MIS NIKS VAN DE
LAATSTE UPDATES

DIRECT INSCHRIJVEN